Pin It!

Outfit of the Day

ned

Cardigan: H&M     Skjortebluse: H&M     Skirt: Phobia     Sneaks: Even & Odd     Taske: DKNY     Solbriller: Costume

Solen har skinnet og man får forårsfornemmelser. Min mor har fødselsdag i dag, og vi har brugt det meste af dagen på at shoppe. Eller ose butikker nok nærmere, for vi har ikke rigtig købt noget. Bare kigget på spændende ting. Jeg har kigget på ting til min fødselsdags ønskeseddel, men har ikke købt noget. Skal jo også til Barcelona om halvanden uge, så der skal jeg shoppe 🙂

Dagens outfit er sammensat af en hel del ældre sager fra skabet. Cardigan og sneaks har i set en del gange efterhånden. Men de er altså bare favoritter. Tasken er også nogle år gammel, men jeg elsker den. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal gøre, den dag den går i stykker.

Skjorteblusen fik jeg af min mor for et par år siden. Hun have købt den til sig selv, men synes ikke den var helt rigtig. Og det var jo heldig for mig.

Nederdelen er så gammel, at jeg ikke engang kan huske, hvornår jeg har fået den. Men den er mindst 5 år gammel, for den er fra dengang, jeg havde min egen tøjbutik Butik Tulle i Esbjerg.

Håber også i har nydt det gode vejr i dag og får en skøn skøn weekend.

Kram

side sort hop

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pin It!