Lilla læbestift fra MAC

Empties september 17

empties-september

Tæt på at være den kedeligste omgang empties nogensinde.. Sådan vil jeg beskrive september måneds empties.

Men det er nu engang blevet en fast tradition, at I får en omgang opbrugte produkter for hver måned, der går, så det skal I selvfølgelig også have den her måned, selvom den ikke er helt så spændende. Men det har jeg så til gengæld en masse mere eller mindre gode undskyldninger for. Blandt andet så er vi flyttet, bor stadig i flytterod, og jeg er efterhånden ret så gravid, så alt i alt er der ikke så meget overskud til at hygge med makeup, ansigtsmasker med mere. Men nok om mine undskyldninger og videre til de produkter, som jeg så rent faktisk har fået brugt op i september.

DECLÈOR aroma cleanse: En super cremet rensecreme, der er lækker at arbejde med på huden, og fordeler sig let. Den opfører sig lidt a la en håndsæbe, og skummer op, når man arbejder den ind i huden med en våd svamp. Den er rigtig effektiv til at fjerne makeup, og min hud virker også dejlig blød og gennemfugtet efter brug.

The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel: Jeg er generelt stor fan af Shower Gels fra The Body Shop, fordi jeg elsker, at de dufter af noget. Meeeen når det så er sagt, så er det her ikke lige min yndlingsduft. Den fejler ikke noget som sådan, men jeg er bare mere til søde dufte, end den lidt skarpe grapefrugt duft.

Kjær Weis mascara: En okay mascara til hverdagsbrug, men den giver ikke så frygtelig meget, hverken volume eller længde. Så en okay mascara, men ikke en jeg kunne finde på at købe igen.

Læbestifter fra The Body Shop: Faktisk så er de to læbestifter ikke tomme, men de er simpelthen blevet for gamle. Den ene fnulrer helt absurt meget, og efterlader nærmest sådan nogle flager på læberne. Den anden er blevet så tør, at den stort set ikke kan afgive noget farve. Så ud i skralderen med dem.

Det er en del af min store oprydning i mine mange læbeprodukter, at jeg løbende skal få testet de forskellige læbestifter, gloss med mere for at tjekke, om de stadig dur, og i så fald få dem brugt op inden de bliver for gamle. For der er jo altså ikke meget ved, at have en masse lækkert makeup stående, hvis halvdelen af det ikke dur mere. Så det er et lidt større projekt, jeg har gang i der, og i september måned fik jeg så altså “udryddet” hele to produkter fra den store kasse med læbestifter 🙂

Det var så fortællingen om mine empties for september måned. Der kommer en i samme kategori igen, når oktober er slut.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilla læbestift fra MAC