FOREO

Empties maj måned

empties3

Så er det blevet tid til endnu et “afsnit” i min føljeton omkring empties, altså produkter jeg har tømt i løbet af den seneste måned, her er det produkter, som jeg har brugt op i løbet af maj måned.

For en god ordens skyld vil jeg lige nævne, at dette indlæg ikke er sponsoreret, men nogle af produkterne er dog nogle, jeg tidligere har modtaget gratis, og tidligere har skrevet om i sponsorerede indlæg.

Men lad os da bare starte fra en ende af.

Kevin.Murphy Session.Spray er en fin lille hårspray i rejsestørrelse, som jeg har været rigtig glad for. Den er vildt god, skaber volume i håret, holder længe og er også nem at børste ud.

De to produkter fra The Body Shop er en Tea Tree Face Wash og en Almond Shower Gel. Ansigtsvasken har jeg haft i ret lang tid, og den er egentlig god mod urenheder, men den tørrer desværre min hud ud, så har brugt den rigtig sjælden. Til gengæld har jeg ikke været lang tid om at bruge min Almond Shower Gel, for den dufter simpelthen alt for skønt af marcipan. Yummy Yummy.

Rexona deodoranten er der ikke så meget spændende ved, det er jo bare sådan et hverdagsprodukt, som man altså for brugt en hel del af.

Læbestiften er en gammel sag fra The Body Shop, som vidst er blevet for gammel. Den er blevet tør, og er begyndt at fnulre, og det er jo altså ikke optimalt. Det har fået mig til at kigge skabe og skuffer igennem for læbestifter og lipgloss, som det så viste sig, at jeg har 136 forskellige af. Øh, det er godt nok mange. Og mange af dem har jeg aldrig brugt, så nu er det på tide, at jeg får dem kigget igennem, og lur mig om der ikke er en del, der er for gamle, og skal smides ud.

Så de næste par måneder kan I nok godt regne med, at der vil komme et par læbeprodukter i mine “empties indlæg” for nu skal de enten ud, hvis ikke de dur mere, eller også så skal de altså bruges. 136 løbeprodukter er altså alt for mange!

Thick & full biotin & collagen shampoo og conditioner fra ogx er jeg totalt pjattet med. Efter en periode med de to produkter kunne jeg virkelig mærke forskel på mit hår, som havde fået mere fylde. Faktisk så var jeg helt overvældet over den store effekt, som det havde på mit hår. Det var vildt. Lige nu har jeg flere forskellige shampoo og conditioners stående i skabet, som skal bruges, men derefter så skal jeg nok have købt et nyt sæt af de her. For de er virkelig gode. Altså sådan for alvor gode. En kæmpe anbefaling fra mig til jer.

empties2

En af mine favoritter blandt denne måneds empties er ansigtsmisten fra Ecooking, som virkelig fugter vildt effektivt. Den er lidt anderledes end andre mists, som jeg har prøvet, da den ikke fordeler sig helt lige så fint på huden, men mere sætter sig som skum på huden. Af den grund har jeg ikke brugt den ovenpå makeup, som jeg ellers ofte gør med face mists, men har kun brugt den om aftenen efter rens. Men den føles virkelig lækker, og jeg kan mærke forskel på min hud om morgenen afhængig af, om jeg har brugt den om aftenen eller ej. Det er helt sikkert et produkt, som jeg kunne finde på at købe igen. Men lige nu har jeg to andre face mists, som jeg lige skal have brugt først.

DM Skincare Collagen Cleanser og Herbal Toner er ganske udmærkede produkter, som bare ikke rigtig skiller sig ud på nogen måde. Det er ikke nogen, jeg vil huske om noget tid, og det er heller ikke nogen, jeg vil gå ud og købe.

MAC Extended Play Lash var jeg ikke særlig glad for i starten, men det blev bedre, da jeg lige vænnede mig til den. Det er en mascara, der giver længde, og normalt bruger jeg mascaraer, der giver volume. Men med lidt øvelse og nogle lag, så kan man faktisk få et rigtig fint resultat med den mascara.

Miqura sheet masken var lækker, og det er altid sjovt at sidde med en Sheet mask på, men jeg synes faktisk ikke rigtig, at jeg kunne mærke en forskel på min hud efter at have brugt masken.

empties1

Det var så en gennemgang af de 12 produkter, som jeg har fået tømt i løbet af maj måned. Som altid er der lækre produkter, mere kedelige hverdagsprodukter, og produkter som jeg ikke har været så glad for. Og sådan vil det nok altid være. Det er jo sådan det er med skønhedsprodukter, nogle passer perfekt til ens hud og hår, mens andre ikke er et godt match.

Jeg håber, I har kunnet lide at læse med, for der kommer helt sikkert et lignende indlæg igen i næste måned. Jeg har allerede tømt mit første produkt i juni, og så var det jo noget med, at jeg lige skal have prøvet en læbestift eller to på et tidspunkt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FOREO