Økologisk makeup

Empties marts

dsc_0251

Så blev det tid til at vise jer, hvilke produkter jeg har tømt i løbet af marts måned.

Synes egentlig det er en hel del, som jeg har fået tømt, og det er vildt dejligt. Jeg er nemlig gået i gang med et nyt projekt, der hedder “få tømt ud i de (alt for) mange produkter, som du har stående, inden du køber nye”.

Det er et frygteligt projekt, for der kommer jo hele tiden nye ting, som jeg har lyst til at købe. Men niks, nu skal der ryddes op. Så nu åbner jeg lidt færre produkter af gangen, og så skal de altså bruges op.

Jeg har noget, der ligner et helt garderobeskab fyldt op med diverse beauty produkter, og det er jo alt for meget, så nu vil jeg forsøge at få gravet mig igennem noget af det. Må nok væbne mig med tålmodighed, for tror det kommer til at tage (meget) lang tid. Måske over ét år, i hvert fald når det kommer til alt makeuppen. Noget af det er sikkert også ved at være for gammel, og skal smides ud.

Veninder og familie har i lang tid fået rigtig mange produkter af mig, i takt med at jeg fik ryddet op i skabet, men nu er det altså ved at være op til mig at få brugt alle de sidste ting.

Blandt de produkter som jeg har tømt i marts, og som I ser på billedet, er der en del dagligdags ting, så det er nok også derfor, det er lykkedes mig at tømme så meget i den måned.

Deodorant, håndcreme, shower gel og mascara er jo alt sammen produkter, jeg bruger dagligt.

Den her shower gel med vanilje duft fra The Body Shop er i øvrigt min all time favourite shower gel, jeg elsker simpelten duften.

Det er fra en julekollektion, som man ikke kan få mere, i deres sidste vanilje duft er der noget chai te, der gør, at den dufter helt anderledes, og ikke nær så godt hvis du spørger mig.

Jeg mener heldigvis, der står en flaske eller to mere i skabet af den her lækkerhed, så der er lidt at glæde sig til endnu.

Jeg vil i øvrigt lige slå et slag for den her Eye Brow Pencil fra Jane Iredale, den er fantastisk! Uden tvivl den bedste, jeg nogensinde har prøvet. Det eneste negative jeg kan sige om den er, at den ikke varer særlig lang tid. Jeg synes ret hurtigt, jeg har brugt den op, og det er jo selvfølgelig lidt ærgerligt. Men jeg har nu købt mig en ny, for den er altså alle pengene værd.

Hårsprayen fra ghd har jeg haft gang i, i jeg ved ikke hvor lang tid. Det er så sjælden, at jeg bruger stylingprodukter i mit hår, så sådan en kæmpe hårspray holder jo nærmest for evigt. Til hverdag hænger mit hår altid bare løst, og jeg bruger højst en tørshampoo men ikke andet.

Setting powder er jeg kæmpe fan af, og det bruger jeg ret tit. Denne fra Gosh synes jeg, er rigtig god til prisen, den kan godt anbefales.

Rosenvandet har jeg brugt som setting spray ovenpå min makeup og til at fugte huden med i løbet af dagen. Det er ikke den bedste ansigtsvand, jeg har haft, men den var ganske udemærket. Et kritikpunkt er for mig, at den ikke er kølende, som nogle af de andre spray, jeg tidligere har prøvet.

Sprayvoksen fra Goldwell er faktisk ikke helt tom, men sprayfunktionen er gået i stykker, så nu dur den ikke rigtig mere, så ud med den også.

Jeg håber, I synes, det har været sjovt at læse med i dagens blogindlæg og høre lidt om de produkter, jeg har tømt i marts måned.

I skal i hvert fald nok regne med, at der kommer et lignende blogindlæg om en måneds tid igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk makeup