Empties july 2017

Pink Flamingo

ballon

//Indlægget indeholder reklamelinks//

Jeg er bare slet ikke færdig med pink, lyserød, flamingoer, smykker og andre girly indslag. Så derfor får i her et rigtig lyserødt blogindlæg fra mig 🙂 Man kan jo ikke have sådan en pink flamingo liggende uden at bruge den til nogle kreative billeder 🙂

På det øverste billede er der fokus på nogle af alle mine lækre smykker, som jeg elsker. Jo flere smykker jo bedre. Mange af dem er fra hvisk, og kan findes lige her.

Uret fra Casio er efterhånden nogle år gammel, men den kommer frem engang i mellem, og jeg bruger den faktisk tit, hvis jeg har lyst til at mikse mit ur med forskellige armbånd. Det synes jeg, den er rigtig god til.

Når jeg tænker over det, er både uret og armbåndet gaver fra T. Hold op hvor er jeg egentlig forkælet. Han er alt for god ved mig <3

Den store ring med cirklerne er en ny ring, som jeg fik i gave af T, da jeg blev færdig som markedsføringsøkonom inden sommerferien. Den er så smuk, jeg elsker den.

Nå tilbage til billederne. De to næste billeder herunder er ligeledes nogle, jeg har lavet til hvisk, og her er der fokus på fine lyserøde smykker, det var jo oplagt, når jeg nu havde gang i den her flamingo ballon. De fine lyserøde smykker kan findes her.

1502121808 1502187648

Kjolen er en (for mig) ny sag, men er faktisk en, jeg har fået af min mor. Hun havde den hængende i klædeskabet, men fik den ikke rigtig brugt, så den fik jeg. Jeg tror ikke, hvis jeg skal være ærlig, at det var en, jeg selv kunne finde på at købe, men egentlig synes jeg, det er en fin sommerkjole. Og så er den dejlig behagelig at have på nu her, hvor maven efterhånden fylder en del.

På det sidste billede skulle flamingoen da lige have et velfortjent luftkys, som tak for hjælpen med mine billeder her <3

kys

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties july 2017