Gæsteblogger - Christina Holm Svarer

Helt ude i skoven

hvisk

Kjole: VRS ( Sponsoreret )     Smykker: hvisk ( Affiliate link )     Støvler: Deichmann

Det er for alvor blevet efterår, og træerne er ved at skifte farve. Det fik mig til at tage i skoven i dag for at få taget nogle outfitbilleder. Min far var så sød at tage med, så det er ham, der har taget billederne. Det har været super hyggelig med en dag sammen med far, og her ser I så billederne fra i dag.

Jeg er egentlig ikke stor fan af efterår; det regner, det blæser, og det er koldt. Men der er nu noget rigtig smukt over naturen på den her årstid.

Kjolen glæder jeg mig til at tage rigtig i brug, når vi kommer til nogle af julens mange fester. ( Det er virkelig vildt at tænke på, at julen nærmest er lige om døren. Altså sådan næsten. )

Men altså nu er kjolen til et par af festerne i hvert fald på plads 🙂

Hvordan har I det med det der efterår? Jeg tror da næsten, jeg skal ud og finde flere fine træer med gule blade og bruge til nogle flere outfitbillleder.

Kan I i øvrigt se, at der er sket en lille ændring med mit hår? Jeg er blevet klippet og farvet i en lidt lysere tone. Planen var, at det skulle ha været endnu lysere, men jeg synes faktisk, resultatet er blevet rigtig fint.

Det var vidst alt for det her sene blogindlæg. Håber I alle har haft en dejlig lørdag, og får en endnu mere dejlig søndag <3

4 3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger - Christina Holm Svarer