Dress To Impress

Empties july 2017

empties-juli

Så er det endnu engang blevet tid til en omgang empties her på bloggen. I dag gælder det de produkter, jeg har tømt i løbet af juli måned.

Logona Cream Shampoo Bamboo: En shampoo jeg har fået i en goodiebag, og ærligt talt nok ikke én, jeg selv kunne have fundet på at købe. Den er sådan lidt intetsigende, og fanger ikke umiddelbart min opmærksomhed. Hvis man ellers kan sige sådan om en shampoo. Jeg har det på samme måde, efter jeg har brugt den op. Den fejler ikke noget, var ganske ok til mit hår, men den gjorde bare ikke rigtig noget specielt. Nu er den tom, og den er næsten glemt. Jeg er videre til den næste shampoo 🙂

The Body Shop Vanilla Brulee shower gel: En af mine absolut yndlingsdufte er duften af vanilje. Jeg elsker det. Den her shower gel er en ny udgave af den, der tidligere kun hed vanilla. Nu har de tilført “Brulee” til navnet, og de har ligeledes tilføjet/fjernet noget fra duften, så selvom den stadig er god, så er den altså ikke lige så god som den almindelige vanilje. Så det er lidt øv, for man kan ikke få den gamle mere. I mangel af bedre, så kan den her bestemt bruges, men jeg savner nu den gamle.

Matas Sommerglød Body Lotion: Det er næsten et mirakel, at jeg har fået den her tømt. Jeg har egentlig været rigtig glad for den. Det er en body lotion, med et hint af selv bruner. Den er super til helt lys hud som min, da den ikke giver så meget farve, men lige giver lidt glød. Men det er godt nok en stor flaske, og jeg har kun brugt den på benene de dage, hvor jeg har bare ben (hvilket ikke er ret tit), så den har altså holdt super længe.

Lige nu er jeg jo i gang med at få ryddet alvorligt op i alle mine skønhedsprodukter, så derfor køber jeg ikke en ny lige nu og her. Jeg har nemlig nogle “rigtige” selv bruner produkter og nogle olier, der lige ledes giver glød, som jeg skal have brugt først. Det er hele princippet i min oprydning, jeg skal have ryddet ud i alle de (alt for mange) ting, jeg har stående i skabene. Men når jeg har fået brugt nogle af alle de produkter, så tror jeg, at jeg køber en ny af denne her Sommerglød Body Lotion fra Matas.

Bumble and Bumble Surf Spray: Jeg elsker saltvandsspray. Det er et super stylingprodukt til håret, som kan anvendes på mange forskellige måder. Jeg er den lidt dovne type, hvad angår mit hår, så jeg sprayer tit lidt saltvandsspray i tørt hår, roder lidt rundt i det, og wupti! håret har fået liv og struktur, og så er jeg klar til at gå ud af døren. Nemt og hurtigt. Den her fra Bumble and Bumble er super god, og den kan anbefales.

Saltvandsspray eller surf spray er også et super produkt, hvis man vil skabe fine bølger i håret. Det har jeg tidligere lavet en lille guide til, som kan læses lige her.

Elf Cosmetics blush: Er det en blush? Næh, det er en highlighter. Men den er så gammel, at den er fra lang tid før hypen omkring highlighter. Og der blev den altså kaldt en blush. Skørt men sandt. Den er helt lys perlemor, så en blush er det ikke. Er den så god? Næh, det er den ikke. Den “støver”, er svær at styre, og har ikke nogen særlig god holdbarhed. Jeg har haft gemt den væk i lang tid, fordi den var så dårlig. Men her i min oprydning har jeg fundet den frem igen, og givet den en chance mere. Men den er simpelthen for dårlig, så nu ryger den i skraldespanden.

Lip Gloss: Jeg tror, jeg har fået den her pink lip gloss i en gave på et tidspunkt. Jeg kan ikke se, hvilket mærke, den er fra. Den har været ok, men ikke mere end det. Nu kan jeg ikke klemme mere ud af den, så væk med den og videre til det næste læbeprodukt i rækken af de mange, der skal bruges op.

Rexona Sensitive Motion Deodorant: Deodoranter er ikke noget særsyn i mine blogindlæg om empties. Sådan nogle bruger man jo op i ny og næ. Der er ikke noget specielt at sige om den her. Det er en deodorant, og den er ok og dejlig billig 🙂

Det var så en lille gennemgang af de produkter, jeg har tømt i løbet af juli måned. Jeg håber I kunne lide at læse med, for der kommer med sikkerhed et blogindlæg igen i næste måned, som minder om den. Så må vi se, hvilke og hvor mange produkter, jeg kan få brugt i løbet af august.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress To Impress