Nytårsaften

Personlige smykker

smykker 3Sølvkæde med medaljon, Sølvarmbånd med indgravering, Sølvring med zirkoner er alle sammen ukendt mærke købt hos forskellige guldsmede.           Guldkæde med ønskeben: Sanne Nordahn.

smykke 1

Sølvring med blå Safir og min forlovelsesring med hvidguld, rødguld og 14 diamanter er begge ukendte mærker købt hos forskellige guldsmede.

Jeg elsker smykker! Og jeg elsker især personlige smykker. Billederne her viser nogle af de smykker, der betyder mest for mig, og som jeg bruger stort set hele tiden.

Sølvkæden med medaljon: Jeg har fået den af mine forældre og indeni har jeg to billeder. Et af min mor og et af min far fra deres bryllupsdag.

Sølvarmbånd med indgravering: Jeg fik den af min far, da jeg blev student. På forsiden er indgraveret mit navn og på bagsiden står datoen, hvor jeg blev student.

Sølvring med zirkoner: Den fik jeg af min kæreste da vi havde været sammen i 1 år. Og jeg har haft den på hver dag siden.

Guldkæde med ønskeben: Min julegave i 2014 fra min forlovede.

Sølvring med blå safir: Jeg fik den af min storebror, da jeg blev student.

Forlovelsesring af rød- og hvidguld med 14 diamanter: Manden i mit liv friede til mig i august. Og jeg ser utrolig meget frem til vores bryllup i sommeren 2015.

smykker 2

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nytårsaften