Shine på spray

Digital detox (og mad)

suppe

Nogle gange har man bare brug for en pause.

Det kan være en pause fra nogle bestemte mennesker, det kan være én bestemt sang, man har hørt for meget, eller det kan være en pause fra alt for meget alt for god mad.

Jeg har haft brug for en pause fra job, opgaveskrivning og ikke mindst sociale medier. Jeg orkede rent ud sagt ikke noget af det. Derfor har jeg også været ret fraværende her på bloggen og på Instagram.

Jeg havde en deadline på en del af min hovedopgave fredag i sidste uge, og efter at have afleveret det har jeg ikke kigget på min opgave siden. Og jeg har ikke været på arbejde i næsten 14 dage.

I den her uge har T taget én uges ferie sammen med mig, og det var bare lige det, jeg havde brug for. Vi har ryddet lidt op her hjemme, spist lækker mad og fået besøgt vores familier og venner. Og vigtigst af alt, så har vi nydt tiden sammen. Det var virkelig det, jeg havde brug for kunne jeg mærke.

I går og i dag var i på hotel i Hobro (ja, du læste rigtigt HOBRO), hvor der ikke var en disse at opleve, men hvor var det bare skønt at komme væk hjemmefra og slappe af sammen.

De to madbilleder er fra aftensmaden på hotellet i går, og efterfølgende smed vi os i hotelsengen og så fjernsyn -befriende afslappende.

T er til ishockey i aften, men jeg valgte at blive hjemme og slappe lidt mere af 🙂 Det gav mig så tiden til at skrive det her blogindlæg og kigge lidt på Instagram. Fordi det er ikke fordi, jeg vælger de sociale medier helt fra, jeg kommer fortsat til at blogge og poste billeder på Insta, men måske gør jeg det bare ikke lige hver eneste dag lige nu. Jeg gør det, når jeg har lyst. Og det er jo sådan det skal være. Det er i hvert fald sådan, jeg gerne vil have det.

Weekenden byder på endnu et par familiebesøg samt besøg og spisning med en sød veninde.

Fra på mandag står den igen på opgaveskrivning og job efter en dejlig lang pause fra det hele. Det har været tiltrængt.

kylling

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Shine på spray