Test: Skinroller

Shine på spray

wet

Jeg er hende der, der altid har håret hængende. For det første fordi jeg synes, det er pænest til mig, og for det andet fordi, det er det nemmeste. Jeg er nemlig temmelig dårlig til at sætte hår, og tager enormt lang tid om det, hvis jeg prøver.

Men nogle gange skal man jo prøve noget nyt.. ikk?

Med det her (for mig nye) Wet Domination, Shower Shine produkt fra LÓréal har jeg virkelig prøvet noget nyt. Normalt er jeg nemlig fan af mat hår, og er ret så glad for tørshampoo.

Men altså, noget nyt skader jo aldrig.

Så som det kan ses herunder så kom håret op i en knold og efterfølgende sprayet med mit nye Shower Shine produkt her.

Tjaaa, hvad jeg helt skal sige til resultatet, det ved jeg faktisk ikke.

Produktet var meget tydeligt at se i det tilbageskrabede mørke hår og ikke så synligt i det lysere hår i knolden. Først synes jeg faktisk, at mit hår så fedtet ud, efter jeg havde sprayet produktet i, men da det ligesom havde sat sig, så kunne man godt se, at håret havde fået shine, og altså ikke var fedtet.

Kommer dette look så til at erstatte mit traditionelle look med hængehår og tørshamoo? Øhh nej.

For det første fordi jeg synes, at hængehår er pænere til mig, og det er meget lettere. Men jeg er altså også stadig mere til mat hår end det shiny wet look. Så kan det da godt være, at det er moderne, men det bliver nok aldrig helt mig. Men det er da fint med lidt afveksling i ny og næ.

mig-ned mig-hoj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: Skinroller