Highstreet fund: Biker jakke

Noora fra Skam – Få stilen

skam2

Skjorte: H&M     Bukser: Global Funk     Læbestift: Kjær Weis “Adore”     Sko: Tamaris

Jeg er ærligt talt nok den sidste unge kvinde i verden, der ikke har set Skam… Skam har indtaget hele verden, og det er det alle taler om. Særligt Noora er kommet på alles læber, fordi hun hurtigt er blevet et stilikon.

Selvom jeg ikke har set serien, har det ikke forhindret mig i at researche lidt på hendes stil, og her kommer mit bud på, hvordan du stjæler Noora-stilen.

Man kommer ikke udenom den stribede skjorte, det er et musthave. En højhalset strik vil ligeledes klæde dig godt på til stilen. Et par helt enkle bukser, stof eller denim skal der ligeledes til. Der er ikke så meget kjolepige over Noora.

På fødderne skal du have et par flade herresko eller alternativt et par helt enkle Chelsea boots.

Så tøjet er altså meget enkelt, og nok også noget, som de fleste faktisk har hjemme i skabet.

Når det kommer til beauty, så kommer man ikke uden om hendes røde læber, som pludselig har fået en hel del unge piger, rundt om i verden, til at hoppe ud i de røde læber, selv på en helt almindelig mandag. Resten af makeuppen er meget neutral.

Og til sidst er der hendes fine blonde page, som jeg desværre ikke kan præsterer mere. Det er efterhånden ved at være mange år siden, jeg havde en helt blond page, men jeg har været der. Og nogle dage kan jeg bestemt godt synes, at mit lange brune hår er ret kedeligt. Jeg overvejer tit, om der snart skal ske noget vildt med håret, men jeg er alligevel ikke så modig mere, som jeg har været.

Måske er jeg blevet gammel og konservativ….! Haha..

Men Noora kan da få mig til at overveje, om der skal ske noget med det hår.

skam1 skam3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Highstreet fund: Biker jakke