Magasin chokolade julekalender

Hue med pompom

hue

Se min nye fine hue, som jeg fik af min dejlige mor i adventsgave. Den er så lækker og dejlig lun. Jeg er altså virkelig fan af det der adventsgave noget, hihi.. Er så mega forkælet, OG JEG ELSKER DET <3

Den knap så kønne nisse (Det er hende til højre i billedet) er en gammel sag, som jeg har haft, siden jeg var helt lille. Den er ikke speciel køn, men nøj hvor holder jeg bare meget af den, og det har jeg altid gjort. Da jeg var lille, sov jeg med den hver nat i december, nu nøjes den med at sidde på sofaen 🙂 Men jeg synes lige, hun skulle med på billedet i dag, som jeg fik taget i det fine vejr i eftermiddags.

Det har været sådan en lidt speciel dag i dag, det var nemlig sidste gang, jeg havde undervisning med min klasse. I morgen har jeg godt nok lige tre lektioners valgfag, men det er ikke sammen med min klasse. Så i dag var altså sidste dag, vi havde sammen, efter 1,5 år. Det blev ikke rigtig markeret, udover et stykke kage, så vi gik bare sådan lidt hver til sit efter undervisningen. Det var lidt specielt. Forude venter 5 eksamener her i december, og fra januar hedder det praktik. Det bliver så godt at komme væk fra skolebænken, og ud og lave noget rigtig arbejde.

Men først er der som skrevet, lige 5 dumme eksamener, der skal overstås.. Glædelig december siger jeg bare 😉

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasin chokolade julekalender