Hvad vil du gerne læse om på bloggen?

Husk dig selv i en travl hverdag!

lak1

Lad mig bare starte med at sige, at det ikke er de mest kreative negle, jeg viser i dag. Men synes nu de er fine alligevel 🙂 Basen er Bronze Princess fra Metal Rush serien fra Rimmel, mens guld glimmerlakken er fra Le Femme beauty, og ikke har noget navn.

Jeg burde egentlig ikke have nogle billeder at vise jer, for jeg havde ikke tid til neglehygge i går, og jeg har ikke tid til at skrive det her blogindlæg i dag. Men det er bare ærgerligt, for jeg VIL lægge neglelak, og jeg VIL blogge.

Det handler om prioriteringer!

Så kan det godt være, at jeg er lidt bagud med min eksamensopgave, at jeg ikke arbejder så mange timer, som jeg gerne ville, eller får hygget så meget med veninder og familie, som jeg burde. Men det er der ikke noget at gøre ved. Sådan må det være i perioder.

Jeg har gang i rigtig mange ting lige nu, jeg er ved at afslutte mit semester og har snart 5 eksamener på 14 dage, så der er nok at se til. MEN jeg har også bare brug for at sidde på sofaen og slappe af; lægge neglelak og blogge. For det gør mig glad. Og uanset hvor travlt man har, i visse perioder, så skal man altså huske at slappe af og gøre de små ting, som gør én glad i hverdagen.

Egentlig kan jeg godt lide at have mange bolde i luften, men der er forskel på at have bolde i luften og have for meget om ørene. 

Min måde at komme igennem sådanne perioder på, er netop ved at stoppe op og huske at slappe af.

Så må tingene lige vente 1 time eller 1 dag med at blive lavet. Det går nok alt sammen skal du se.

Det jeg egentlig nok gerne vil sige med det her blogindlæg er: Husk at passe på dig selv.

lak2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil du gerne læse om på bloggen?