Favoritter fra AVIVIR

A Walk in the Park

stol

I går brugte jeg dagen sammen med min skønne mor. Vi gik en dejlig lang tur og nød vejret i Vognsbølparken, som er en smuk park i Esbjerg. Vi havde medbragt drikkevarer og småkager, så vi kunne sidde og hygge i parken, og så den gravide mave lige kunne få en lille pause.

Hvor er det da bare skønt vejr her i weekenden, jeg elsker det!

Jeg var iført min buksedragt fra Zara, som jeg købte i Firenze sidste år. Mine hvide sneakers fra H&M og mine solbriller fra Carrera. Et dejligt afslappet outfit til en gåtur.

dsc_0609

Prøv lige at se de yndigste svaner med små babysvaner <3 Åhh, de var så søde.

Generelt er jeg bare vild med parker og sådan nogle grønne områder i byen. Det giver lige muligheden for at komme lidt ud og væk fra fortove og gader, også selvom Esbjerg ikke er den største og mest larmende storby. Grønne områder er altså bare lækkert, og en super måde til lige at få slappet lidt af.

Og jeg havde virkelig brug for lige at slappe af og få tankerne ledt hen på noget andet for en stund. Jeg skal op til min afsluttende eksamen på markedsføringsøkonom uddannelsen i morgen, hvor jeg skal forsvare min hovedopgave. Jeg bliver altid voldsomt nervøs op til eksamener, så det var rart at komme ud og få noget frisk luft og slappe af i går.

helfigur

Buksedragten sidder noget anderledes nu, end da jeg købte den 😀 Men maven kan stadig lige klemmes ned i den, så det skal udnyttes så længe det varer. I går var jeg 20+0 altså præcis halvvejs i graviditeten, hvis altså baby kommer til tiden. Jeg synes tiden går vildt stærkt, og maven vokser og vokser. Heldigvis har jeg det godt. Selvfølgelig er der nogle småting, men det skulle da også være mærkeligt, hvis sådan en stor forandring med kroppen ikke påvirker bare lidt. Men alt i alt så har jeg det godt, og nyder at være gravid. Livet er skønt <3

portraet dsc_0592

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter fra AVIVIR