Du ser træt ud!

Ruby Hammer Recommends

1

Jeg har flere neglelak fra mærket Ruby Hammer Recommends, som jeg har købt i England. Men faktisk så bruger jeg dem meget sjælden. Af en eller anden grund, så er det sjældent en af dem, jeg griber ud efter, når jeg skal lave negle.

Men den anden aften, hvor jeg ikke havde super meget tid, men lige skulle nå at lægge neglelak, så blev det med den her blomme farvede fra netop Ruby Hammer. Men det var nu meget tilfældigt.

Jeg havde egentlig fundet en fin blå neglelak, som skulle pynte på mine negle. Men lakken var bare helt umulig at arbejde med, den var svær at fordele på neglene, og den dækkede heller ikke særlig godt. Jeg blev faktisk lidt irriteret, fordi jeg ikke havde super god tid, så jeg smed den direkte i skraldespanden. Derfor kan jeg heller ikke fortælle, hvad det var for en lak, for jeg kan simpelthen ikke huske det, og nu er den væk 🙂

Nå, jeg havde så lagt et enkelt lag af den dumme blå lak, og jeg havde ikke tid til at tage det af. Lakken var stadig ikke helt tør, så jeg kunne ikke rigtig lede efter en anden blå, jeg kunne lægge ovenpå.

Den her blommefarvede stod fremme på hylden af en eller anden grund, for jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har brugt den. Men det blev altså den, som kom på neglene ovenpå den blå.

Og så blev det hele lidt lilla <3 Jeg afsluttede med lidt guld glimmer for at farveforskellene ikke skulle være så synlig. Og sådan kom den her manicure til verden 🙂 Synes faktisk det er blevet ganske fint alt taget i betragtning.

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ser træt ud!