Nemme og lækre kokosmakroner

Uplanlagt manicure

2

Så blev det igen tid til at vise lidt neglelak frem på bloggen. Jeg er typen, der aldrig går uden neglelak. Det hører bare til, synes jeg.

Den her manicure opstod egentlig lidt tilfældigt. Jeg havde tænkt, at det bare skulle være helt enkelt og kun med den mørke sort/lilla neglelak. Det er en ukendt lak fra en prøvepakke, jeg engang købte på ebay. Jeg havde ikke brugt den før, men den viste sig også at være ret elendig. Men okay, har nok givet cirka 4 kr. for den.. Nå, men det var en dum pensel at arbejde med, og farven er ikke dækkende. Så mens lakken stadig er lidt våd, bestemmer jeg mig for at finde en lak med glimmer, jeg kan lægge ovenpå. Men det er svært at rode efter neglelak med vådt neglelak på fingrene 😉 Så jeg tog den første glimmerlak, der dukkede op. Det var den I ser på billedet fra Trend, som jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har brugt.

Men jeg blev faktisk godt tilfreds med resultatet. Hvad synes I?

Solbrillerne I lige kan se lidt af, er nye og fra State of wow. På fingrene har jeg min forlovelsesring og min Wink Emoji ring fra hvisk, som kan findes lige her //Affiliate link// Reklame//

3

1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme og lækre kokosmakroner