Ballerina

Ecooking

produkter ny

//Sponsoreret indlæg//Reklame//

Jeg har været så heldig at få lov at teste dette travelkit fra Ecooking, der er et nyt mærke hos Nicehair.dk

Ecooking er udviklet i Danmark, hvor det også produceres. Produkterne indeholder hverken parabener eller kunstige farvestoffer. Der benyttes desuden økologiske olier og æteriske duftudtræk i stedet for parfume.

I rejsetasken finder Du: Rensegel, ansigtsmist, Multibalm og multiolie, dag- og natcreme, vådservietter samt serumkapsler.

Jeg har testet produkterne i noget tid nu, og vil her komme med en lille guide til produkterne:

Rensegel: Skal skummes op i hænderne, og fordeles derefter i ansigtet morgen og aften. Produktet renses af med vand. Det der med at pjaske med vand er ikke helt så meget mig, jeg foretrækker at bruge rensemælk på en vatrondel i stedet for. Ecooking laver heldigvis også sådan en rensemælk, der er god til tør hud.

Efter at have brugt rensegelen, tager jeg multiolien og drypper på en vatrondel for derefter at fordele i ansigtet. Det gør jeg for at undgå, at min hud tørrer ud efter vandet.

Multioil kan med fordel også anvendes som makeupfjerner.

Næste trin er for mig at pifte ansigtsmisten på huden. Det er en fugtgivende skintonic med E-vitamin. Denne ansigtsmist og skintonics generel sørger for at lukke hudens porre igen, efter at man har renset huden. Derved undgår man, at huden opsamler unødvendigt meget skidt og snavs samtidig med, at huden bliver klargjort til at modtage dag- eller natcreme.

Første gang jeg brugte ansigtsmist fra Ecooking, troede jeg, der var noget galt. Den skummede ret meget, når den kom i kontakt med huden. Det viste sig dog at være helt korrekt, og skyldes det høje indhold af E-vitamin. Det havde jeg bare ikke oplevet med ansigtsmists tidligere.

I rejsekittet er der en lille portion serum-kapsler med, så man kan afprøve dem. Og dem er jeg godt nok blevet fan af. De har en helt utrolig fugtgivende effekt, som jeg tror, jeg er blevet afhængig af. Jeg brugte dem under både dag- og natcremen, og i begge tilfælde sugede min hud alt fugten til sig, og jeg havde på ingen måde en fedtet fornemmelse i ansigtet. Serumkapslerne anbefales hvis man er +25, og skulle på sigt forebygge de første alderstegn (Fine linjer ved øjne og mund, som jeg (desværre) er ved at få).

Vådservietterne og den lille bøtte med Multibalm er begge produkter, som bare er gode at have med sig. Det er sådan nogle produkter, man altid kan bruge, og som man mangler, hvis ikke man har dem.

Rejsekittet er en god måde til at få prøvet produkterne fra Ecooking, også selvom man ikke skal ud og rejse. Jeg er i hvert fald blevet fan, og der er flere af produkterne, jeg gerne vil have i fuldstørrelse efter at have prøvet dem.

Ecooking er rene økologiske olier, fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter og uden parabener og kunstige farvestoffer.

Jeg er vild med det.

creme rens servietter produkt

Tak til Nicehair.dk der har givet mig rejsesættet her som vareprøve i forbindelse med dette blogindlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ballerina