Utility jacket

Empties Vol 2

tom

1

Så er det igen blevet tid til at vise de produkter, jeg har tømt på det seneste. Den her gang er det produkter, der er blevet tømt i januar og februar.

Kérastase Chronologiste Revitalizing Exfoliating Care Pre-Shampoo. 

Et produkt, der har været rigtig godt til min tørre hovedbund. Jeg bruger den egentlig hele året efter behov, men her i de kolde vintermåneder, hvor kulden udenfor og den tørre radiatorvarme indenfor har tørret min hovedbund endnu mere ud, så har jeg brugt den her pre-shampoo endnu oftere.

Jeg vil tro, at jeg cirka har brugt den hver 2. gang, jeg har vasket hår, og den er virkelig god til at pleje og fugte hovedbunden, så kløen helt forsvinder.

Den kan varmt anbefales, og er bestemt et produkt, jeg kunne finde på at købe igen.

Dag- og natcreme fra Ecooking.

Jeg er typen, der ikke er særlig vild med at have creme på -hverken i hovedet eller på kroppen.

Jeg synes det fedter, og det er bare ikke nogen rar fornemmelse at have creme på. MEN min hud sukker efter fugt, og jeg nærmer mig (med hastige skridt) de 30 år, og min hud har virkelig brug for pleje og fugt.

Dagcreme og natcreme fra Ecooking har jeg fået som en del af et rejsekit, og jeg er faktisk lidt stolt over mig selv, fordi jeg har tømt begge dele. Det er altså store sager.

Jeg er nu (næsten) blevet fast bruger af cremer i hvert fald i ansigtet, næste projekt må være at begynde at bruge bodylotion.

Lancôme Mascara Hypnôse i sort.

Min yndlingsmascara. Egentlig behøver jeg ikke sige mere end PRØV DEN!

Den giver den fineste volume, og jeg havde heldigvis en ny liggende klar i skabet, da jeg fik tømt den her. For den vil jeg nødig undvære.

Fudge Hair Cement Fixing Spray.

Hårspray med rigtig kraftigt hold, som er god til opsætninger. Men jeg har jo stort set altid mit hår hængende, og jeg har fundet ud af, at den er rigtig god at spraye i mit hår, når jeg har glattet det. Produktet har nemlig en fugtafvisende egenskab, der gør, at mit hår forbliver glat i længere tid, også selvom jeg går udenfor.

Batiste Dry Shampoo Tropical Coconut & Exotic

Jeg kan ikke leve uden tørshampoo. Jo, altså det kunne jeg jo nok godt, hvis jeg skulle. Men det vil jeg ikke. Det sidste produkt jeg har tømt i denne omgang er da også en hårspray, hvilket ikke er så mærkeligt, taget i betragtning hvor meget jeg bruger.

Den her er dog sådan lidt sommeragtig i duften, og er ikke én, jeg typisk ville bruge om vinteren. Men jeg fandt den inde bagest i skabet, sammen med nogle andre produkter, jeg havde haft med på ferie i sommers, og der var ikke ret meget tilbage i den, så tænkte, at den kunne jeg lige så godt lige få tømt. Og det gjorde jeg så 🙂

Jeg håber, I synes, det var lidt sjovt at læse om nogle af de produkter, som jeg har tømt for nylig. Jeg er i hvert fald nok snart klar med endnu et blogindlæg omkring det samme. For ja, jeg er stor forbruger af lækre produkter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Utility jacket