Kalenderlys 2017

Ternet nederdel på budget

tern6

Nederdel: H&M ( I butikkerne nu )     Top: Zara     Støvler: Mango     Ringe: Hvisk (Reklamelink)

Så er jeg endelig tilbage i mit “normale” tøj og sko. Jeg mangler at tabe 3 kg, for at være tilbage på samme vægt som inden min graviditet. Jeg bliver aldrig noget lille nips, men det er nu rart, at jeg igen kan passe tingene i min garderobe, og igen kan købe almindelig tøj i butikkerne.

Vægttabet blev fejret med en shoppetur, hvor ét af indkøbene er nederdelen her. Den er lidt anderledes end de nederdele, jeg har i skabet i forvejen, den er sådan lidt mere lady-like tror jeg.

Den koster kun 250 kr., så det synes jeg er et super fund.

Faktisk var det min søde mor, der så nederdelen i butikken, og viste mig den. Hun er altså bare super at shoppe med <3

tern1

Billederne er taget i vores stue, i overgangen mellem køkken og stuen, hvor vi har indrettet et hygge område, hvor man kan sidde og læse og beundre noget af alt vores gode vin 🙂

 Støvlerne har jeg vist en del gange her på bloggen, men de er simpelthen også bare favoritter. Toppen bruger jeg til gengæld ikke så meget, da jeg synes, den kan være lidt svær at sætte sammen med en underdel til et lækkert outfit. Men jeg synes faktisk, den går rigtig fint til nederdelen her.

Nu hvor jeg næsten er tilbage i alt mit tøj, så er der også håb for, at der igen kommer lidt outfitbilleder på bloggen. Jeg har i hvert fald shoppet lidt nyt, jeg glæder mig til at vise jer, julemanden gav  mig også en fin ny skjorte i adventsgave, og så glæder jeg mig bare til at genopfinde min garderobe efter graviditeten.

tern4

Billederne er taget kort før, vi var på vej ud af døren, derfor har jeg også mit hår hængende løst. Efter vores baby er kommet, er det ellers et særsyn at se mig med løst hår. 99 % af dagen (og natten) er det sat op i en knold, det er altså bare mest praktisk med en baby på armen 😀

tern2

2 kommentarer

  • Anne

    Syns den er super elegant til dig den nederdel

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Ej, hvor er du sød Anne <3 Tusind tak for den fine kommentar. Det er jo altid dejligt at få et kompliment 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalenderlys 2017