Gravid 27+6

Pels Loafers på budget

peace

//Indeholder reklamelinks//

Loafers med nitter og pels: River Island (Find dem her)     Jeans: H&M MAMA

Smykker: hvisk (Find dem her)

Jeg har gjort mig et mega godt køb, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har i lang tid nu sukket efter et par loafers med pels indeni, men GUCCI´s model, som ellers startede hele loafers med pels trenden, er ret meget for dyr til mit budget. Og jeg synes, det har været svært at finde et par på budget, som var sådan helt perfekte.

Men se nu bare her, nu lykkedes det endelig for mig finde det perfekte par, og jeg knus-elsker dem allerede. De har nitter, et bidselspænde OG pels. Hele tre ting på én gang, så bliver det ikke bedre.

Normalt er jeg ikke god til at gå i åbne sko, jeg skal helst have sko med en del støtte i, men de her går tilpas højt op på foden til, at de er super nemme og behagelige at gå i. Jeg er kæmpe fan, og de får den varmeste anbefaling fra mig. De kan stadig købes på Zalando, og så er det altså til en pris på KUN 349 kr. Find dem her.

loafers

Jeg har tidligere brugt det her smukke mosaikgulv som location for nogle af mine billeder, og nu synes jeg det var på tide til at fotografere det fine gulv igen. Jeg synes, det giver det sidste touch til stylingbilleder 🙂

På billederne har jeg smykker på fra hvisk, og jeg håber I kunne have lyst til at klikke ind på min stylistprofil, og like mine billeder, så ville jeg i hvert fald blive super glad. Find min profil lige her.

Mit outfit, som man lige kan ane lidt af på billederne er egentlig ret enkelt. Jeans, en stribet t-shirt og en stribet blazer. Synes jeg ville holde det enkelt, og lade mine fine sko være i fokus 🙂

striber

Ringen med hjertet er min smukke vielsesring, som jeg elsker elsker elsker. Halskæden med ønskebenet er fra Sanne Nordahn. Det er en gave fra T, og jeg er totalt vild med den. Den er på en eller anden måde blevet en form for lykkeamulet for mig, så jeg har den altid på, når jeg skal noget specielt.

På billedet herunder har jeg stylet et enkelt billede, hvor jeg har glimmerstrømper i skoene, for det er nemlig sådan jeg forestiller mig, at jeg vil bruge dem, når det bliver lidt køligere udenfor. Indtil da vil jeg have bare tæer i dem.

Hvad synes I egentlig om trenden med Loafers med pels?

Kram fra mig.

stromper sidde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid 27+6