Jeg er blevet mor

Kalanchoe blomsterkugle

resultat

Brændende kærlighed eller Kalanchoe som blomsten også hedder ses ofte som små miniplanter, der kan købes for få penge. Personligt synes jeg ikke, den ser ud af meget, lige indtil jeg så den brugt i en dekoration formet som en kugle. Det så virkelig fint ud, og fik mig til selv at prøve mig frem med den lille blomst derhjemme.

Jeg købte en oasiskugle og 5 miniplanter. Derudover har jeg brugt en skål/vase og en lille beskæresaks.

Det var egentlig meningen, at jeg ville have sat blomster rundt på hele kuglen og sat den i en glas vase, så man kunne se hele kuglen. Men man har en plan, til man får en anden ikk? 🙂

Det viste sig jo, at jeg slet slet ikke havde købt blomster nok, og derfor kun kunne beklæde halvdelen af kuglen. Men så fandt jeg den lille hvide blomsterskjuler frem i stedet for, og puttede (halv)- kuglen deri.

Ikke lige det, der var meningen, men synes faktisk det blev fint alligevel. Men skal helt sikkert prøve at lave en hel kugle en anden god gang.

produkter

Sørg for at oasiskuglen er gennemvædet inden du begynder at sætte blomster i, så holder dekorationen bedst. Men man kan nu også give den lidt vand løbende, så holder den faktisk rigtig godt. Jeg havde min stående i 3 uger, inden den begyndte at se lidt kedelig ud.

Man kan også købe kalanchoe som afskårne blomster, hvor jeg tror stilkene er lidt kraftigere og derfor nemmere at stikke i oasiskuglen. Men jeg klippede små buketter af planterne, og satte dem i. Og det fungerede også fint.

kugle

Jeg elsker at gå og lave lidt om herhjemme løbende. Flytte rundt på en vase og et fad, finde en ny blomst og så videre. Så min lille blomsterkugle her nåede også både at stå alene på spisebordet, stå sammen med min lille træfugl fra Architectmade og sammen med mine nye hyacintglas med fine hyacinter i. Det er så hyggeligt når der sker lidt små ændringer i hjemmet løbende.

buketter

Det var lige et lille blomster bolig blogpost fra mig her på en stille lørdag aften.

God weekend til alle jer der læser med derude <3

hyacint

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet mor