All Blue Everything

Lyserøde favoritter

buket-alm

sponsoreret

Kalenderen siger oktober, og dermed er der tradition for at have fokus på farven lyserød og kampen mod kræft. Det er dog ikke fordi, at dette blogindlæg decideret skal omhandle dette, men det var dog det, der inspirerede mig til at sætte fokus på mine lyserøde favoritter. Det hører nærmest måneden til, synes jeg.

Lad os starte fra en ende af.

Den fine lille taske har min søde og utrolig dygtige mor lavet til mig. Den er så fin, og jeg er vild med den, men den lille størrelse gør også, at den altså ikke kan bruges til alting. Men til de dage/aftener hvor jeg bare lige skal have mobil, nøgler og kortholder med, så er den helt perfekt.

lyserod-alm

Lily Cole for The Body Shop er bestemt ikke en ny kollektion. Den er faktisk ret gammel. Men den fine runde beholder med den fineste rosa perlemors blush er simpelthen så sød og girly, at den stadig er blandt favoritterne.

Tandbørsten fra Foreo krævede lidt tilvænning. Selve børstehovedet er større end på en normal eltandbørste, men efter at have brugt den i en periode, føltes det helt skørt at skulle bruge en almindelig elektrisk tandbørste igen. Den er super god til mit meget sarte tandkød, og så er den altså også bare rigtig fin i designet.

Rensebørsten fra Foreo, jep den runde lyserøde sag tættest på vasen er en rensebørste, kan bruges ligesom en traditionel ansigtssvamp, når man påfører sine renseprodukter. Men denne her er elektrisk, og renser og masserer huden med dens vibrerende impulser. Den er sjov og anderledes, og man skal lige vænne sig til den, men det er helt klart et produkt, jeg vil anbefale til alle. Udover, at det er en super lækker fornemmelse at bruge den, så sparer man også på sine renseprodukter, da den jo ikke suger produktet ligesom en traditionel svamp, og den fordeler produktet virkelig effektivt på huden. Jeg er fan, og jeg er sikker på, at den forbliver en favorit i lang tid endnu.

blomster-alm

Blush børsten fra Real Techniques er simpelthen så smuk, og den er også god. Det er ikke den mest lyserøde sag, men det inderste af børstehårene er jo lyserøde, så derfor fik den lov at være med her i mine lyserøde favoritter. Jeg faldt for den udelukkende på grund af udseendet må jeg ærlig indrømme, men jeg er langt fra blevet skuffet. Den er super god, og jeg har siden købt flere børster fra samme serie.

Det var en kort gennemgang af mine lyserøde favoritter lige nu. Blomsterne er godt nok ikke lyserøde, men jeg synes, de er så fine, så dem får I også lige et billede af. Så kan jeg jo også lige vise min nye blå vase, som jeg er super glad for <3

vase-alm

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All Blue Everything