Pels Loafers på budget

Beauty favoritter august

juhldahl1

sponsoreret

I dag vil jeg vise Jer nogle af de produkter, som står forrest i skabet hjemme ved mig lige nu. De er nemlig favoritter i øjeblikket, og bliver flittigt brugt.

Lad os starte med Juhldal Sun Lotion og After Sun lotion. Lad os nu bare være ærlige, sommeren har ikke været fantastisk. Jeg hørte den anden dag, at der i alt har været 11 sommerdage i år, og det er da virkelig ikke prangende. Normalt bruger jeg solcremer med meget høj faktor, da jeg både er super bleg, og har solallergi.

Men denne her faktor 10 har faktisk været helt fin til mig i år på trods af, at min hud er blevet endnu mere sårbar i solen på grund af min graviditet. Og så er den her After Sun altså lækker kølende, virkelig lige hvad man har brug for efter en dag ude.

Den fine lyserøde sag er min rensebørste fra Foreo, som jeg faktisk knus-elsker. Tidligere har jeg bare brugt en svamp sammen med mine renseprodukter, men det er virkelig skønt at bruge denne elektriske sag sammen med min ansigtsrens om aftenen. Den masserer huden blidt, og gør faktisk også, at jeg bruger mindre af mine renseprodukter. Det er jo en win-win situation 🙂

Plaisir by Matas No Shine Oil Free Gel er fra en helt ny serie lavet specielt til ung hud. Heldigvis er jeg stadig lidt ung, og jeg synes den lette gel passer rigtig godt til min hud.

Jeg bøvler ikke specielt meget med fedtet hud, men jeg kan ligesom de fleste andre blive lidt shiny i T-zonen i løbet af dagen. Især i de her (lidt) varmere sommerdage. Jeg bruger den kun i T-zonen, og så bruger jeg min normale dagcreme i resten af ansigtet. Indtil videre må jeg sige, at jeg har været rigtig godt tilfreds med den.

Vi skal til bryllup i starten af september, og der tænker jeg, at den kommer til at stå sin rigtige prøve. For hvis der er noget, der kan give lidt fedtet hud i løbet af dagen, så er det da at være temmelig gravid, og skal sidde til et bryllup en hel dag. Så der skal den helt sikkert i brug, så min makeup kan se fin ud hele dagen.

Det var lige lidt om 4 af mine beauty favoritter lige nu. Jeg håber I kunne lide at læse med.

Kram fra mig.

juhldahl2

   

2 kommentarer

 • Louise

  Uh jeg kunne så godt tænke sådan en rensebørste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MyLifeAsTulle

   Det kan jeg godt forstå Louise, de er også bare super lækre!
   Den må på din indkøbsseddel/ønskeseddel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pels Loafers på budget