Ren hud i 3 trin

Nem dekoration, du selv kan lave

deko-fugl

Er jeg nu blomsterdekorations-ekspert? Niks, ikke det, der ligner faktisk. Men det skal ikke forhindre mig i at vise Jer et lille diy projekt, som jeg lavede i sidste uge.

Jeg elsker blomster, jeg elsker boligindretning, og jeg elsker at være kreativ. Desværre synes jeg ikke tiden rigtig har været til det, men nu hvor vi er ved at komme på plads i huset, og jeg går hjemme på barsel, og venter på baby snart kommer, så har jeg endelig haft lidt overskud til at være kreativ.

Planen er, at jeg vil til at lave flere kreative ting igen, hvis altså det kan passes ind med titlen som nybagt mor, for det gør mig altså bare super glad at være kreativ.

Så måske kommer der lidt mere af den slags på bloggen fremover. Lad mig endelig høre, hvad I synes om den idé? Smid gerne en kommentar til blogindlægget her <3

deko1

På billedet herover ses de ting, jeg brugte til dekorationen.

De grønne blade og blomsterne er rester fra to buketter, som var blevet trætte at se på. Men der er jo næsten altid én eller to blomster i sådan en buket, der kan holde lidt længere end de andre. Og det er her, denne her dekoration kommer ind i billedet. Det er en fin måde at få lidt ekstra ud af de sidste blomster på.

De fine kastanjer kan man jo samle helt gratis her i efteråret, mine fik jeg  nu i en fin gavekurv til min Baby Shower. Jeg gemte kastanjerne, og de har indtil nu stået og pyntet i en skål i stuen, så dem havde jeg også lige ved hånden, da jeg skulle lave den her dekoration.

Jeg har et lille udvalg af skåle og glas stående i skabet til forskellige dekorationer og blomster, den hvide her er fra bordpyntet til vores bryllup. Jeg synes egentlig ikke, skålen i sig selv er noget specielt, men formen passede så fint til den her dekoration.

For at holde blomsterne friske så længe som muligt, satte jeg dem i et lille shotglas med vand i dekorationen.

Grenene kommer fra haven, men hvis ikke man har en have kan man enten udelade dem, købe sig til dem, eller finde dem i naturen. Husk altid at sætte dig ind i reglerne omkring indsamling af grene og andet dekorationsmateriale som fx kogler og mos inden du går på rov i naturen.

deko2

Jeg startede ud med at arrangere de grønne blade i skålen, og gemte derefter glasset med vand nedeunder det.

Sæt blomsterne ned i glasset og tilføj kastanjerne til dekorationen.

Afslut med grenene og dekorationen er færdig.

 

deko3

Jeg har ikke brugt tråd eller andet til at binde tingene sammen, og jeg har ikke været ude og købe noget for at lave dekorationen. Så den var altså helt gratis for mig at lave, og det tog 10 minutter.

Jeg havde den stående i 4 dage, og så kunne blomsterne ikke mere, men jeg synes faktisk, det var en rigtig god og nem måde at få lidt ekstra ud af blomsterne på.

Lad mig endelig høre, hvad I ville synes om, hvis der kom lignende indlæg løbende. Og hvis I kunne lide det her indlæg, så kom gerne med lidt ris og ros til, om guiden er okay i forhold til billeder og beskrivelser. Nu er det her jo et meget lille og let tilgængelig projekt, men hvis tiden tillader det, så håber jeg at kunne vise lidt mere avancerede projekter frem på sigt.

deko4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ren hud i 3 trin