Snemand kager

Julefrokost makeup

jul2

1

Julen nærmer sig, og måske har du allerede været til flere julefrokoster, eller også venter der nok en hel del hyggelige fester og arrangementer resten af december.

En af de ting jeg er helt pjattet med ved december er, at det i den her måned er mere end okay at dresse op og give den maks gas på makeupfronten.

Jeg har testet nogle produkter fra YSL, som er resulteret i det her makeuplook, som jeg da synes er mere end oplagt til en julefrokost.

En af de ting, jeg vil fremhæve ved netop den her makeup er, at den er nem at lægge samtidig med, at den rent faktisk ser ud af noget. Produkterne er vildt pigmenterede, så det er dejligt nemt at få farverne til at se kraftige ud.

Og så må jeg bare sige, at hold nu op hvor holder makeuppen fra YSL da bare mega længe! Wow! Jeg er imponeret.

Til looket her har jeg brugt 2 øjenskygger og en lipgloss;

Øjenskyggerne hedder YSL Full Metal Shadow og er i farverne Eau D ´argent og Fur Green, mens den fantastisk fine lipgloss hedder YSL Gloss Volupte, og er i farven Rouge Velours.

Normalt er jeg ikke stor fan af flydende øjenskygger eller cremeøjenskygger, da jeg synes, de kan være ret svære at arbejde med, og så synes jeg altid, de ender med at sidde alle andre steder end der, hvor man havde planlagt. Hahahah.

Meeen, det var bare indtil jeg prøvede YSL, for hvor sidder de da bare perfekt indtil man selv vælger at fjerne dem Uden tvivl de bedste flydende øjenskygger jeg har prøvet nogensinde, og jeg overvejer om jeg ikke skulle investere i et par farver mere.

Lipglossen er da bare helt fantastisk smuk, hvis du spørger mig, og så klarede den “spise-testen” super godt. Selv efter en omgang mad, så var der stadig fin farve på læberne.

Øjenskygger og lipgloss kommer med applikatorer, så man behøver ikke stå med alle mulige pensler. Man kan selvfølgelig sige, at denne form for applikator er lidt mindre hygiejnisk, da man jo ikke sådan kan gøre dem rene på samme måde som almindelige pensler.

Altså en kæmpe kæmpe anbefaling fra mig til Jer. Virkelig. YSL er måske i den lidt dyrere ende, men pengene er virkelig givet godt ud efter min mening.

jul1 produkter oejenskygger lipgloss

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snemand kager