Korte julenegle

Snemand kager

sne1

Se lige de her fine små kager jeg lavede i går til mine søde kollegaer 🙂

Jeg så et billede på Instagram for noget tid siden med en fin kage med en “smeltet snemand.” Da jeg så skulle bage i går tænkte jeg, at jeg da også skulle lave smeltede snemænd, og her ser I så resultatet.

Nej, de er ikke perfekte, men jeg synes de er meget søde. Og så smagte de bare MUMS.

Selve kagerne hindbærsnitter, så det er altså en mørdej med hindbærsyltetøj imellem og glasur ovenpå. Men man kan jo lave lige præcis de kager, man bedst kan lide. Faktisk så overvejede jeg i første omgang, om jeg skulle lave snemændende ovenpå nogle cookies. Men jeg er nu glad for resultatet her.

Til en anden gang vil jeg nok overveje at finde noget andet og bruge til snemandens næse. Men i mangel af bedre ideer, så fungerede et stykke smarties nu okay ikk? 🙂

Hahaha, nu sidder jeg her, og er helt godt tilfreds med mine smeltede snemænd, men kan I egentlig overhovedet se, hvad det skal forestille? Hahaha..

Kagerne serverede jeg i går aftes, da jeg mødtes med en flok kollegaer, som skulle hjælpe mig med en case til min eksamen i Human Resource Management. De var så søde til at hjælpe, og nu er jeg helt sikker på, at det nok skal gå fint med den eksamen i næste uge.

sne3 sne2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Korte julenegle