APPEAL4

Sneakers lover

DSCN9936

Er det ikke bare verdens fedeste sneakers???? Jeg er SÅ vild med dem, og de er MINE! Endelig..

Jeg så dem i Mango i Malmö for næsten 2 måneder siden, min de havde dem ikke i min størrelse. Online var de udsolgt… Mango Kbh havde dem heller ikke..

Jeg skrev mig op på venteliste til dem (ikke noget jeg normalt gør faktisk, for hvis jeg vil have noget, vil jeg have det nu) Men jeg vidste bare, at jeg måtte eje de her sneaks.

Så kom mailen endelig, at nu var de på lager i min størrelse. Jeg drønede ind på webshoppen for at købe dem, men de var allerede udsolgt!

Der må jeg indrømme, at jeg lidt opgave at få fat på dem, SUK!

Men Men Men, i går kom verdens bedste mand hjem fra Barcelona med verdens fedeste sneakers til mig. Jubiii, det er lige præcis derfor, jeg elsker ham så højt! (Der er også andre grunde) 🙂 Rygterne siger, at han måtte i mere end én Mango, for at finde dem.

Så nu er jeg den lykkelige ejer af et par sneakers, som jeg havde sukket efter i (meget) lang tid. Han havde desuden spansk Vogue med hjem også. (Det er det jeg siger piger, han er verdens bedste mand) Så min aften i aften skal gå med at bladre i Vogue og beundre mine sneakers. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APPEAL4