Fødselsdagsgaver

Ivy Park

1

Top: Ivy Park ( Kan købes på Zalando.dk )     Jeans: Stradivarius     Sneakers: Mango

Så blev det min tur til at vise køb fra Beyoncés Ivy Park kollektion. Den er sporty, men kan alligevel sagtens bruges til hverdag, hvis man styler det rigtigt. Det er altså virkelig en fed kollektion!

Der er egentlig flere ting fra kollektionen, som jeg gerne vil have, men jeg startede med at bestille to ting hjem. Den lidt oversize hvide top og en kort sorte top, jeg har indenunder. Og begge dele er helt perfekt, så måske kommer jeg til at købe mere fra kollektionen.

Det er i øvrigt første gang, jeg har de her jeans fra Stradivarius på, og de er virkelig fine. Jeg kunne dog godt tænke mig, at de havde været lidt mere højtaljede.

Mine sneakers fra Mango, har jeg jo vidst jer nogle gange, men de er virkelig også blevet favoritter.

2 4 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgaver