Thermo lak

Onitsuka Tiger Sneakers

sko1

Sneakers: Onitsuka Tiger     Strømper: Pieces

Se lige de her cool sneakers, som jeg lige har købt. Jeg er helt pjattet med dem.

Det var faktisk meget tilfældigt, at jeg faldt over dem på nettet, for jeg har aldrig hørt om mærket før. Lidt research senere, viser det sig at det er et Japans brand helt tilbage fra 1949, som blev stiftet med den tanke at forbedre liv og selvværd for unge japanere efter 2. verdenskrig.

Onitsuka Tiger er i dag et registreret varemærke under Asics, som jo er et væsentligt bedre kendt mærke for de fleste.

Jeg kan lide historien, og jeg kan lide mine nye sko <3

Jeg kan lide at de er så enkle og sporty. De vil være fine til hverdag med et par jeans, men jeg kommer også til at bruge dem til nederdel og kjole, for at give et finere outfit et mere afslappet look.

sko2

2 kommentarer

 • Lifestylebloggerne

  Hvor er de fede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MyLifeAsTulle

   Ja, synes også de er ret fede. Dem tror jeg, at jeg bliver ret glad for. Godt køb 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thermo lak