Aktiviteter med baby

Hvide New Balance Sneakers WS 574

new-blog

Sneakers: New Balance WS 574 ( I butikkerne nu )     Nederdel: H&M ( I butikkerne nu )     T-shirt: Ganni

Så rammer endnu en af mine julegaver bloggen i dag.

Det er de alt for lækre hvide New Balance Sneakers, som har stået på min ønskeseddel i et stykke tid. Og det er jo netop noget af det skønne ved julen. Det er en perfekt anledning til at ønske sig nogle af de ting, man måske ikke lige får købt til sig selv i løbet af året.

Jeg er i hvert fald typen, der altid er i gang med at lave min ønskeseddel, hele året rundt. Jeg har den på min mobil, og så tilføjer, og fjerner jeg ting fra den løbende.

Den her jul var jeg så utrolig heldig, og fik rigtig mange ting fra min ønskeseddel, så nu er der masser af plads til at tilføje nye ting 🙂

Jeg vil bruge mine nye sneakers til alt fra jeans til nederdele og fine kjoler. Et godt eksempel kunne være looket på billedet med min relativ nye ternede nederdel og én af mine yndlings t-shirts fra Ganni tilsat strømpebukser og en cardigan eller habitjakke nu og med bare ben til sommer.

Jeg er generelt pjattet med hvide sneakers, og valgte at overhøre flere bemærkninger juleaften om, at jeg vidst ikke er voksen nok til at holde dem rene og hvide særlig længe..

Det er mine første sneakers fra New Balance, og jeg kan slet ikke vente med at få dem på fødderne.

Til sidst lige en  lille afsluttende bemærkning om, hvor lang tid det her egentlig ret korte blogindlæg har taget at skrive. Lidt over 2 timer har det faktisk taget. Først med en baby, der vågnede og ville have sutten to gange, og efterfølgende med en baby, der ville tages op og sove videre i mine arme. Så blogindlægget på nær de første 4 linjer er skrevet med én hånd og med en snorkende (og i dette sekund vågen og sulten) baby på armen <3

Over and out for nu.

2 kommentarer

  • Anne

    Den er super flot den nederdel, dejligt med noget tern i gadebilledet

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Ja, jeg er også ret så vild med den 🙂
      Og den er jo egentlig “bare” fra H&M.
      Tak for din kommentar Anne <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aktiviteter med baby