Loftet Fine Dining

Little Black Dress

ned

Der har godt nok været stille på bloggen det sidste lange stykke tid va? Det beklager jeg, men der har bare været så meget at se til…

Graviditeten sætter efterhånden sine spor på min krop, og jeg kan virkelig mærke, at energiniveauet ikke er, som det plejer at være. Rent fysisk er mange ting også blevet lidt mere besværligt, og jeg bliver hurtig øm i kroppen.

Men ved I hvad? Det gør slet slet ingenting, for jeg elsker at være gravid. Jeg elsker at se min mave vokse, og jeg elsker at mærke vores lille babydreng bokse rundt inde i min mave. Jeg mærker ham hver dag, og jeg kan nærmest mærke, at han bliver stærkere dag for dag. De små spark og puf bliver i hvert fald kraftigere og kraftigere.

Og så pyt med, at tøjet strammer, der er blevet langt ned og binde mine snørebånd og hænder og fødder er begyndt at hæve.

Billederne her er taget den dag i forrige uge, hvor T og jeg var ude og fejre vores bryllupsdag. Kjolen er en ældre sag fra H&M, og det er vidst ved at være slut med at klemme sig ned i den 🙂

Støvlerne er fra Mango og er heller ikke nye, men nogle jeg har fået af T i gave på et tidspunkt. Tasken fra Kenzo X H&M samarbejdet er en gave fra verdens sødeste veninde.

Vi havde den skønneste aften, og jeg fik da også lige taget et enkelt billede på tagterassen på restauranten. På billederne er jeg i uge 21 af graviditeten, og i dag er jeg i uge 23. Helt præcis er jeg  22+6, og i morgen går jeg ind i uge 24. Jeg synes, det går vildt stærkt, men samtidig er jeg også klar over, at der er lang tid endnu, og tænker på, hvor stor min mave (og jeg) kan nå at blive inden baby kommer ud 🙂

Det er mig de kalder hvalen!

op tag grin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loftet Fine Dining