Sæt i strik

Trend: Rød og leopard

trend1

//Reklame//Indeholder reklamelinks//

Det her er første indlæg i en ny serie, jeg har planer om skal køre på bloggen. Så jeg håber, I vil tage rigtig godt imod indlægget. Lad mig endelig høre, hvad du synes, ved at efterlade en kommentar til indlægget.

Overskriften på min nye serie er noget så enkelt som “Trend”. Her vil jeg så hver gang hive ét eller flere aktuelle trends frem og vise, hvordan de kan styles.

Jeg har tidligere lavet enkelte af disse Trend-indlæg, og dem har I taget rigtig godt imod, så derfor har jeg valgt at gøre det til en lidt mere fast ting her på bloggen.

Typisk vil indlæggene indeholde både tøj og accessories, og jeg vil linke til nogle af produkterne i form af reklamelinks. Det betyder, at hvis du køber noget via et eller flere af mine links, så kan de gavne mig på forskellige måder. Det kan eksempelvis være ved, at jeg optjener point, som jeg kan bruge til at købe noget på webshoppen.

Dette ændre dog ikke noget ved måden mine Trend indlæg vil se ud på. De vil være som mine andre blogindlæg – ærlige og altid afspejle min stil.

Jeg håber som sagt, I vil tage godt imod den her type indlæg.

I dag vil jeg fremhæve to trends; farven rød og leopardprint.

RØD:

Allerede i efteråret så vi en del rødt på catwalken og i butikkerne, og det er fortsat ind i vinteren. Og ved I hvad? Det fortsætter såmænd også ind i foråret. Jubii, rød er altså en lækker farve, og hvis du er modig hopper du i et helt rødt outfit. Ellers kan en rød bluse eller et par røde sko altså også gøre det.

Smykkerne er fra Hvisk, og kan findes lige her

Bukserne og tasken på RØD! RØD! RØD! Collagen ved jeg desværre ikke, hvor er fra, men de er fede ikke? 🙂 Men de lækre røde Freda Boots er fra Ganni og den røde Flared Sleeve T-shirt er fra Mango, så meget ved jeg da <3

LEOPARD:

Faktisk har jeg tidligere skrevet, at leopard er min yndlingsfarve. Og nej, det er jo ikke en farve. Men altså, hvis nu det var en farve, så ville det helt klart være min yndlings. Nu må det jo så “nøjes” med at være mit absolut yndlingsmønster.

I collagen herunder har jeg kombineret en leopardprintet kjole med en masse smykker, som er med til at understrege den lidt rå eller til tider boho-inspirerede look, som man kan style kjolen til afhængig af de accessories, man sætter til.

Her er jeg især vild med at mikse smykker i forskellige metaller, som jeg synes, spiller godt sammen med de forskellige nuancer i kjolen.

Her er smykkerne ligeledes fra Hvisk, mens jeg må være svar skyldig på, hvor lige præcis den kjole er fra. Men via linket her, kan du finde rigtig mange fine kjoler med leopardprint på Zalando.

trend2

Det var dagens trend-indlæg, men jeg håber I vil tage godt imod det, så det ikke bliver det sidste indlæg i serien 😀

Lad mig endelig vide, hvad I synes <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt i strik