Hvide New Balance Sneakers WS 574

Sæt i strik

strik1

Strik: Pieces ( I butikkerne nu )     Nederdel: H&M     Sko: H&M

Sidste weekend var min mor og jeg ude og gå en tur i skoven. Det var frysende koldt, og indrømmet, jeg havde ikke gå-tur-i-skoven-sko på. Men det gik jo alligevel 🙂

Jeg vovede lige at smide frakken et kort sekund for at få taget et par billeder af mit tøj, men det blev ikke til mange billeder, for det var simpelthen for koldt.

I øvrigt tror jeg også, at de hundeluftere, der gik forbi os troede, at jeg var lidt små-tosset, at stå der i skoven uden overtøj på. Men hey, hvad gør man ikke for et billede 🙂

Strikken fik jeg i julegave, men den kan stadig fås i Pieces og Only butikker. Den er lidt stor i størrelsen, synes jeg. Det er kun en str. small, jeg har på, og jeg er normalt en str. m/l.

Jeg har brugt den til mine sorte jeans, men jeg synes også, den fungerer rigtig fin til striknederdelen her. Det giver et fedt udtryk, at hele sættet er i strik, synes jeg. Det understreger ligesom det vinterlige i outfittet, og det kan jeg rigtig godt lide.

strik2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvide New Balance Sneakers WS 574