Milk_Shake Conditioning Direct Colour - Grey

Leopard cardigan

2

Cardigan: VRS (Sponsoreret/modtaget i gave fra VRS)     T-shirt: Ganni     Bukser: H&M    

Sneakers: H&M

Det er da for alvor blevet koldt udenfor, og det er blevet nødvendig at pakke sig ind i lune strik. Og så er det da bare super lækkert, at der findes så mange lækre striksager ude i butikkerne lige nu.

Den fine leopard sag jeg har på her, er fra VRS, og er ude i butikkerne nu. Den er super lækker at have på, og så er den ikke mindst dejlig varm. Jeg elsker, når man kan se godt ud samtidig med, at man kan holde varmen. Og det kan man i den her blå/guld leopard sag.

En varm cardigan er også super, da man på den måde, kan bruge sine t-shirts selvom det er blevet vinter. Jeg er for eksempel stadig ret pjattet med min Ganni t-shirt, og den kan jeg så passende bruge under min cardigan, i stedet for at pakke t-shirten væk indtil det bliver sommer igen. Det er smart 🙂

Her er det et mere sporty outfit, men jeg tænker umiddelbart, at jeg også kommer til at bruge min cardigan udover mere fine kjoler og nederdele. Elsker når man kan dresse items op og ned, så de kan bruges til mange forskellige formål. Det giver jo den mest alsidige garderobe, når man kan mikse på kryds og tværs.

Nå, det var vidst nok snak om mit tøj for denne gang 🙂

Kram fra mig.

1 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milk_Shake Conditioning Direct Colour - Grey