Jobbet som Social Media Assistent

Trend: 80´erne

look2

Foråret er (forhåbentlig) på vej, så nu er det på tide at kigge på, hvilke trends, der kommer til at være i fokus de næste par måneder.

Jeg giver her mit bud på én af de store trends til foråret, og et eksempel på, hvordan man kan bruge trenden, som en del af sin “personlige stil”

På billedet har jeg sammensat et bud på et 2017 look a la 80érne.

Det er et power woman look, dog uden de voldsomt markerede skuldre, som vi så i 80érne. I stedet for den meget skarpe blazer, så tilsæt en trenchcoat til dit look, for at give det et lidt blødere touch.

Striber, og især nålestriber, hittede voldsomt i 80érne, og nu skal vi igen trække i striberne, og gerne masser af dem.

Lak kan man ikke komme udenom. Hvis du synes, det er for voldsomt med en jakke eller en nederdel i lak, så brug materialet på dine accessories, ligesom jeg har gjort med støvlerne her.

Netstrømper har vi set de sidste par måneder, og det var måske nok en forløber for 80ér trenden, så tilføj dem endelig til dit power woman look.

Jeg er ret vild med, den opdaterede 80ér trend, som virkelig har fået et løft, og nu oser af 2017. Jeg er også vild med, at man kan gøre den så personlig, og mikse de forskellige items alt efter ens egen personlige stil.

Hov hov, var det nu egentlig et fy-ord, jeg fik skrevet der, da jeg skrev “personlig stil” i linjen ovenover, og i starten af dette blogindlæg??

Det er lidt ligesom om, at der har været en modreaktion eller opgør med begrebet “personlig stil”, fordi anklagerne lyder på, at der er ganske få mennesker, på denne jord, som rent faktisk har en personlig stil. Alle vi andre ligner i større eller mindre grad hinanden. Hvis man kører den en tak længere ud, så er vi måske i virkeligheden alle sammen bare små kloner?

Jeg har det lidt svært med den debat, for jeg føler da egentlig, at jeg har min egen personlige stil, og så kan det da godt være, at jeg har den samme t-shirt som min kollega, eller de samme slangeskindsstøvler som så mange andre. Men jeg bilder mig ind, at jeg styler mine items, på en lidt anden måde end de andre, og de styler deres items på en anden måde en mig. Og disse små finesser kan altså godt gøre det ud for en personlig stil i min optik.

Men hvad siger I?

2 kommentarer

 • I

  Det har så INTET med 80’erne at gøre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MyLifeAsTulle

   Hvis du tænker 80´er neon og svedarmbånd, så nej, så har det intet med 80´erne at gøre. Men årtiet var så meget mere end det. Nålestriber, suits med skirts og fokus på taljen hører også 80´erne til. Tænk bare på Julia Roberts i Pretty Woman, en skøn film fra 1990 som i den grad afspejler stilen fra slut 80´erne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobbet som Social Media Assistent