Interview til artikel

Fifty Shades Darker

img_6638

Jeg starter lige med at undskylde de dårlige billeder, altså det var gode nok motiver (her tænker jeg især på mine dejlige kollegaer) men lyset var bare helt skidt, så billederne er mørke, altså sådan rigtig mørke, Fifty Shades Darker faktisk 🙂

I aften er en aften, jeg har set frem til. Den stod nemlig på VIP tur i biografen med arbejde for at se Fifty Shades Darker. Lækker mad, lækker goodiebag, lækre kollegaer, lækker lækker lækker Mr. Grey.

I samme omgang må jeg også indrømme, at jeg faktisk var (bemærk ordet var) en af dem, der ikke var faldet for Mr. Grey endnu, men jeg skulle jo lige se Fifty Shades of Grey inden jeg kunne tage med i biffen i aften OG NU…

Åhhh altså, han er sku da for lækker… Ja Pardon my French men for satan da!!!

Hvorfor var det lige, at jeg ikke faldt for ham før….?

Men altså det jeg egentlig gerne vil sige er:

  1. Nøj! Han er lækker
  2. Se den, se den, se den
  3. Tak til mine kollegaer for en hyggelig aften
  4. Nøj! Han er lækker
  5. VIRKELIG GOD FILM
  6. Nøj! Han er pisse lækker
  7. Jamie Dornan <3 <3 <3

Herunder ses flere af de dårlige billeder fra aftenen. Jeg kan virkelig slet ikke komme mig over, så dårlig en kvalitet de er.. Åndsvage lys.. Vidst godt jeg snart skal have nyt kamera. For jeg har nemlig købt nyt kamera, nu går jeg bare, og venter på, at det ankommer. Kan næsten ikke vente, det bliver så godt at få nyt kamera. Jeg har smadret zoomen, på det jeg har nu. Og det er ærligt talt lidt træls, at kameraet selv vil bestemme hvor og hvornår den zoomer, hvilket er tilfældet lige nu 🙂

img_6639 dscn2127

Der spises popcorn og kigges i goodiebags. Tøsehygge på højt plan. Man går faktisk virkelig i biografen alt for sjældent. Det kan alligevel noget, det der biograf. Det vil jeg snart prøve igen.

dscn2122 dscn2128 dscn2119

Lækker lækker tapas inden filmen. Mums mums, det eneste problem var bare, at jeg var mega sulten, og der var lidt for lidt tid, så jeg kunne have spist meget meget mere end tilfældet var. Men ved nærmere eftertanke var det måske egentlig godt nok, at der ikke var mere tid, for så havde jeg bare spist og spist og spist 🙂

Nå, men det var vidst det for i aften sweeties, og må jeg så bare lige slutte af med at sige.. Åhh, Mr. Grey <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview til artikel