GANNI AW17

Interview til artikel

skrift

Ovenstående er et lille bitte uddrag fra en artikel omkring dansk mode. Artiklen er skrevet af  , der er journaliststuderende ved London College of Fashion. Artiklen blev publiceret i forbindelse med Copenhagen Fashion Week. 

Du kan læse artikel her: http://shiftlondon.org/fashion/scandi-style-five-key-danish-brands-to-know/

Jeg er super beæret over, at hun havde valgt mig til interviewet, og jeg håber, at I kunne have lyst til at læse artiklen, hvor jeg kommer ind på de danske designere, som jeg synes, man skal holde øje med lige nu.

dscn2087

1Udover artiklen har jeg også en anden anbefaling til Jer i dag. Bio-Oil!

Jeg fik den tilsendt for noget tid siden, og har bare haft den liggende uden at bruge den. Men så synes vinterkulden lige pludselig, at den ville udtørre min hud, og så var gode råd dyre. Men så var det jo lige, at jeg kom i tanke om den Bio-Oil, der stod inde i skabet.

Den kom straks i brug, og efter cirka en uge kunne jeg virkelig mærke forskel på min hud. Jeg brugte den både morgen og aften i den periode, mens jeg nu kun bruger den om aftenen.

Både krop og ansigt har super godt af olien, og jeg brugte den primært i ansigtet, da det især var der, jeg bøvlede med tør hud.

Jeg oplevede efter et par dage, at min makeup ikke var helt så holdbar, hvis jeg brugte olien under makeuppen, og det dur jo ikke, så jeg anbefaler olien til aftenbrug.

Det er første gang, jeg prøver Bio-Oil, tidligere har jeg vidst tænkt, at det kun var et produkt, man brugte til strækmærker. Jeg havde ikke tænkt, at den kunne fungere som almindelig god fugtgiver til tør hud, men det kan den altså. Den er rigtig effektiv, og hvis du ligesom jeg bøvler med tør hud, så synes jeg, at du skal prøve Bio-Oil.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GANNI AW17