Kevin.Murphy // UPPERCUT Pure

Dark Shades in Summer Times

læbestift

//Sponsoreret//

Et lille tip fra mig til dig, der handler om, hvordan du kan bruge din mørke læbestift om sommeren.

I vinterperioden bruger vi ofte mere mørke nuancer i makeuppen, end vi gør om sommeren. Men om sommeren er aftenerne lysere, vi går i lysere tøj, og vi bruger generelt lysere farver, når det kommer til øjenskygger og læbestifter.

Men jeg synes, det er lidt synd, at de fine mørke læbestifter bare kommer ned i en skuffe hele sommeren. Man kan sagtens bruge dem, måske bare på en lidt anden måde.

På billederne er det “Very Cherry” fra New Cid Cosmetics, jeg har på. (Lige nu kan den købes til kun 49kr. på nicehair.dk Vejl. pris er 149kr.) Det er en meget mørk læbestift, som jeg kun ville bruge om vinteren eller måske til aftenbrug. Jeg ville normalt påføre den med en læbepensel, og så bliver farven meget intens. Men her på billederne har jeg duppet den på med fingrene i stedet for. Den bliver ikke så dækkende og derfor mere sommeragtig og let. Men jeg synes faktisk holdbarheden er rigtig god alligevel.

Læbestifterne fra New Cid Cosmetics indeholder E-vitamin, der gør, at de er meget fugtgivende og lækre cremede.

Der er i øvrigt spejl og lys i etuiet, så det er dejligt nemt at påføre læbestiften selvom man er på farten.

mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kevin.Murphy // UPPERCUT Pure