Glædelig jul

Se min kjole

hoj

Kjole: Project Unknown     Blazer: H&M     Støvler: Deichmann

Se min nye fine kjole, som jeg fik af min søde mor i julegave. Den er rød, plisseret, har en perfekt længde, og er mega behagelig at have på. Jeg er helt vild med den, og den passede perfekt til dagens julefrokost, som også var julens sidste. Nu er der vidst også spist julemad nok for denne gang 🙂

I dag blev kjolen som nævnt brugt til en familiejulefrokost, men jeg tænker, at den vil være mindst lige så perfekt til en aften i byen, sat sammen med et par høje støvler. Jeg tror også den vil passe perfekt til et par sneakers og med en stor vamset strikcardigan til en dag på kontoret.

Altså er det bare en kjole, der kan det hele. Helt perfekt.

Blazeren er en garderobe-favorit, der bliver hevet frem igen og igen. Den er jeg virkelig glad for, og den kan lige steppe et hvert outfit en tand op. Efter min mening, bør alle have en sort blazer i skabet.

Støvlerne har I efterhånden også set en hel del gange, men de er bare så lækre og behagelige at have på. Og på sådan en dag som i dag, hvor vi gik de små to kilometer til julefrokost, så er det altså perfekt med et par behagelige og smarte flade støvler.

bred

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul