Louder than Words

Glædelig jul

kabe

Velourkåbe: Vero Moda     Blondetop: Vero Moda     Jeans: Gina Tricot     Taske: Saint Sulpice     Taskepynt: Karl Lagerfeld

Lad mig lige starte med at sige, rigtig glædelig jul til jer alle sammen. Jeg håber i alle har haft en fantastisk juleaften og nogle skønne juledage med familien.

Herhjemme har julen været helt perfekt, intet mindre. Jeg elsker at have god tid sammen med vores familier, jeg elsker julemad og juleslik, jeg elsker alle traditionerne, og så elsker jeg (naturligvis) gaver. Og I år  er jeg akkurat lige så forkælet som alle de andre år til jul. Jeg får simpelthen så utrolig mange gaver. Jeg glæder mig til at vise Jer flere af dem løbende her på bloggen.

Billedet øverst er taget i dag på vej til julefrokost. Den smukke velourkåbe er en af mine julegaver fra manden i mit liv. Han er simpelthen så enormt god til at købe gaver, og den her lille jakke er bare så meget mig. Den er virkelig spot on. Og så er velour jo bare et kæmpe hit lige nu.

De sorte jeans er en julegave fra verdens sødeste mor, som også bare har ramt plet med julegaverne. Faktisk så har jeg ikke én eneste julegave, der skal byttes i år. Jeg er pjattet med dem alle sammen.

På billedet nedenfor ses de lækkerier, vi serverede lillejuleaften, da vores familier var her for at pynte juletræ. De brændte mandler har T lavet, og jeg har lavet de små berlinere, der er fyldt med nutella. Alt faldt i smag hos gæsterne, der spiste på livet løs, mens der blev pyntet juletræ. Og det blev bare så fint. Jeg elsker juletræer, der er ligesom noget magisk over dem. De er indbegrebet af jul for mig.

Nu har vi sat os på sofaen med vores dyner, og vores aften skal tilbringes foran tv´et, mens det blæser udenfor. Afslapning på højt plan.

Pas på jer selv derude i stormen i aften og fortsat god jul.

bord

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louder than Words