Driftsøkonomi og Teletubbies

Classic Lady

1477925471

1

A Classic Lady, sådan en vil jeg virkelig gerne være. Men jeg er egentlig nok lidt for praktisk i min hverdagspåklædning, når det kommer til stykket J

Men derfor kan man jo sagtens tilføje (flere) klassiske items til sin garderobe. Der er i hvert fald altid mere plads i mit skab til klassiske og tidsløse items.

Og netop klassiske, feminine og tidsløse items, synes jeg, Esprit er rigtig gode til. Derfor har jeg kigget nærmere på deres hjemmeside, hvor jeg har forelsket mig i den smukke frakke og de super elegante sko, som begge er fra Esprit.

Frakken finder Du lige her og de nude sko er lige her.

Begge items vil passe perfekt ind i min eksisterende garderobe, og vil helt sikkert opgradere den. Frakken synes jeg, passer til alting, og kunne blive en hverdagsfavorit.

Skoene er lidt mere fine (og høje) end de sko, jeg normalt bevæger mig rundt i, så de ville blive brugt til aftenbrug, og ville da passe perfekt til den lille sorte her til alle jule- og nytårsfesterne.

Ørestikkerne er fra Hvisk, og vil fuldende det klassiske og feminine Lady Like look. Øreringene finder Du lige her.

Jeg er i fuldt gang med at lave min ønskeseddel til jul, og hvis ikke jeg selv når at købe tingene inden, så skal de her lækkerier helt sikkert på ønskesedlen. De vil virkelig kunne opgradere min garderobe og føre den i en mere fin og feminin retning.

Er I også i gang med ønskesedlen? Jeg synes virkelig, der er mange ting, jeg ønsker mig i år. Så Kære Julemand, glem mig endelig ikke <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Driftsøkonomi og Teletubbies