Halloween Makeup

Driftsøkonomi og Teletubbies

dragt

One Piece: VRS ( Sponsoreret ) 

Jeg har næsten lige modtaget den her lækre one piece dragt fra VRS, som kan købes i Bilka og Føtex. Jeg er allerede blevet kæmpe fan af dragten, som jeg hopper i, nærmest med det samme jeg kommer ind af døren derhjemme.

Nogen synes måske, jeg mest af alt ligner en teletubbie. når jeg har dragten på og sat mit hår op i en knold på hovedet. Når jeg skriver nogen, så mener jeg faktisk T 😉

Og måske har han ret! Det er da nok ikke det mest sexede outfit, men hva pokker gør det..? Det er super skønt bare at kunne hoppe i noget behageligt og slappe af en gang imellem.

Jeg har bare ikke rigtig tid til at slappe af, jeg burde terpe driftsøkonomi. Altså må den der helt sindsyge måned, hvor jeg bruger hver eneste ledige sekund til at øve med opgaver og læse teori. Men det gør jeg bare ikke. Og hvorfor gør jeg så ikke det? Fordi jeg så absolut ikke forstår noget som helst af det, uanset hvor mange kræfter jeg ligger i det.

Det er uden tvivl det fag, jeg nogensinde har haft det sværest med. Jeg HADER det simpelthen. Der er lidt over en måned til eksamen, og jeg kan stadig ikke lave en hel opgave rigtig.

Jeg burde virkelig lægge alle de spændende modemagasiner fra mig, og finde min driftsøkonomi bog frem. Men hold nu op, hvor har jeg svært ved at finde motivationen frem.

Men nu tror jeg rent faktisk, jeg vil iføre mig min (teletubbie) dragt, smøre ærmerne op, og gå i krig med en driftsøkonomi opgave. Kom så Tanja, du kan godt! Måske..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween Makeup