Green Corrector Stick

Julefrokost Outfit

collage

Pels//Taske//Bukser//Støvler//Top

(Affiliate links)

Skal du til mange julefrokoster?

Jeg skal faktisk kun til 2 “rigtige” julefrokoster, og så er der jo så alle de der familie julefrokoster mellem jul og nytår. Men der er også mange af sådan nogle små arrangementer, hvor man lige skal mødes med nogle gamle kollegaer og have et par drinks og sådan.

Så der er altså rigeligt med anledninger til at hoppe i festtøjet.

Lige nu er tiden, hvor man skal dresse op, altså sådan virkelig gå all-in på det hele. Glimmer, pels, metallic og høje hæle. Der skal ikke spares på noget.

Så lige nu er også tiden, hvor man med god samvittighed kan shoppe lidt nyt til sig selv ikk? Jeg mener, når man nu skal til så mange ting, bliver man jo nærmest nød til at købe lidt nyt ikke? 🙂

Lige nu har jeg kig på de items, som jeg viser her, og overvejer virkelig, om jeg skal klikke nogle af tingene hjem. Bukserne og støvlerne står nok aller øverst på ønskesedlen, synes virkelig, det er nogle smukke sager.

Har I helt styr på tøjet til årets julefrokoster?

2 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    Nej hvor er de bukser flotte <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Ja, de er ret fantastiske. De er skrevet på min ønskeseddel, men tror nu måske, det ender med, at jeg selv køber dem inden jul. De passer jo perfekt til julefrokoster <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green Corrector Stick