Test: HH Simonsen® Signature Styler

Maria Zabel smykker

Udklip

Jeg har snart fødselsdag – 1. maj hvis nogen skulle have lyst til at sende en fødselsdagsgave eller synge fødselsdagsang for mig 🙂

Og jeg er naturligvis begyndt at lave min ønskeseddel.

I den forbindelse faldt jeg over disse smukke ringe fra Maria Zabel hos www.nymundering.dk

Det er virkelig nogle lækre designs og især signetringen med vingerne vil skille sig ud fra mine øvrige smykker (læs: den mangler jeg i min smykkesamling) Det er er så fedt ved netop signetringe, synes jeg, er mikset mellem det maskuline og det feminine. Det giver altid et cool touch. Denne her ring, vil jeg ønske mig i en størrelse, så den kan passe på min pegefinger. Der mangler jeg nemlig lige en ring til.

Jeg er fan af smykker, hvilket nok ikke kommer bag på de af jer, der ofte kigger med her på bloggen, og jeg elsker når jeg falder for nye fede mærker. Maria Zabel er skandinavisk design, når det er bedst, og man kan finde et fint udvalg på www.nymundering.dk hvor der både er meget klassiske items og de lidt mere specielle styles. Altså noget for enhver.

//Reklame//Sponsoreret indlæg//Udklip3Udklip2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Test: HH Simonsen® Signature Styler