Støvler og stearinlys

Blogindlægget, der får dig til at gå med makeup hele tiden

Hel makeup

At have set mig uden makeup, er der ikke mange, der kan sige, at de har. Og det er faktisk også ret grænseoverskridende at poste der her blogindlæg, for det indeholder billeder af mig uden makeup.

Der er nok mange, der vil sige, at det er noget pjat, at jeg har det sådan. Men for mig er det altså en stor ting at vise mig uden makeup.

På billedet herunder, hvor jeg kun har makeup i den ene side af ansigtet, kan man virkelig se den store forskel, som makeup gør. Og netop derfor har jeg altid makeup på, når jeg går udenfor en dør.

halv halv

Indlægget her er egentlig lavet for at vise, hvor stor en forskel selv en lille smule makeup gør. Det behøver ikke være avanceret eller tage lang tid. Men man kommer langt bare med lidt tid og få produkter.

Fremgangsmåde:

Jeg starter med at påføre en setting powder eller primer, for at udglatte ujævnheder i huden. Dernæst påfører jeg en mineralpudder med en kabukibørste.

Mineralpudder er nemt at arbejde med, og giver et naturligt resultat, synes jeg.

Dernæst kommer jeg blush på kinderne for at give et naturligt frisk look.

Tip: Smil, så du kan se de fine runde æblekinder, det er nemlig lige der, du skal påføre din blush.

Når du er færdig med blushen, sidder der altid lidt produkt tilbage på børsten. Hvis ikke du vil have øjenskygge på, kan du med fordel stryge den blush børste hen over øjenlågene. Den smule farve, der sidder tilbage på børsten, giver en fin glød på øjnene.

Afslut med et lag mascara.

Jeg har tegnet mine bryn let op og taget en læbestift på også, men det kan jo gøres, som man har lyst.

Men det er i hvert fald mit bud på en nem og hurtig makeup til hverdag, og som det kan ses på billederne, så gør selv en lille smule makeup en stor forskel.

med makeup uden makeup

2 kommentarer

  • Du er super flot både med og uden makeup! Jeg synes bestemt der skal være plads til dage uden makeup (også når man forlader hjemmet) men det er jo en personlig sag 🙂 God lørdag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Tak, hvor er du sød Thea.

      Selvfølgelig skal der være plads til dage uden makeup, hvis det er det man har lyst til 🙂

      Dog tog jeg selv lige foundation, blush og mascara på, for at tage i Bilka her i eftermiddag, på trods af, at det bare er en stille og rolig søndag.
      Det er det, jeg har det bedst med personligt.

      Håber du har haft en dejlig weekend.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvler og stearinlys