Ivy Park

Makeup look

2

Elsker solskin og fridage og hyggelige aftener med vennerne. I går var en af de dage, der indeholdt alle de ting. Vi skulle have venner til grill og rødvin i går aftes, og her viser jeg mit makeup look fra aftenen.

Jeg fik prøvet min nye Cushion foundation fra LÓreal for første gang, og den kan jeg virkelig anbefale. Den er super nem at påføre, man kan justere dækkeevnen ved at påføre flere lag, den er lækker tynd i konsistensen, og derfor også let at udjævne selv på tør hud. Og da jeg skulle ha min makeup af klokken 04 i nat, der sad min foundation stadig super godt. Så den er godkendt herfra 🙂

Øjenskyggerne er fra The Body Shop og ligeledes en favorit. Super holdbarhed og så drysser de ikke. Dem bruger jeg konstant, og de er mine yndlingsøjenskygger lige nu.

Læbelakken fra YSL er den jeg også havde på til mit bryllup. Det er en super løsning til lange dage og aftener med spisning, da den er virkelig holdbar. Og så elsker jeg bare farven.

På det nederste billede kan I se, hvilke produkter jeg ellers har brugt. Hvis I har nogle spørgsmål til produkter eller looket eller noget helt tredje, så smid endelig en kommentar.

3 1 makeup

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ivy Park