At mikse nyt og gammelt

Første fest på nyt studie gør da en lidt nervøs

DSCN7774I går aftes var jeg til første fest på mit nye studie. Og jeg må da indrømme, at jeg var lidt nervøs inden jeg skulle afsted. Så godt kender jeg jo ikke mine studiekammerater og hvordan ville sådan en aften gå? Og hvad mon de andre piger havde på af tøj? Bekymringer og spørgsmål var der nok af. I kender det vidst godt, det der med at man bliver lidt nervøs inden sådan et arrangement. Man bliver lidt nervøs og måske sveder man endda lidt mere end normalt. Men det var der faktisk en løsning på. Inden jeg skulle afsted til fest i går, kom der nemlig en fin lille pakke med posten. Det var en lille hilsen fra Perspirex. En deodorant der er med til at nedsætte svedproduktionen og Perspirex Plus, som deodoranten hedder holder i mindst fem dage. Wow! Den kom straks i brug, og jeg er imponeret! Den kan anbefales. Og så er den uden parfume, konserveringsmidler og farvestoffer.

Og jeg havde en super fest. Hold nu op, hvor har jeg nogle dejlige studiekammerater, og hvor havde vi bare en fest. Der blev danset og danset og snakket og hvor er jeg træt i dag

🙂

Et lille pigegruppebillede skulle der jo også til, men vi var vidst ikke helt nemme at holde styr på, hvilket billederne også bære præg af. Vi ser ikke lige skarpe ud allesammen 🙂 Men hold op det var sjovt.

pigerne2 pigerneIndeholder sponsorerede produkter.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At mikse nyt og gammelt