Sådan får du fylde i håret med Joico

Herre seje sko! og lidt om tiden, der flyver afsted.

sko

Se mine nye sko, som jeg har fået i gave af VRS <3

De er så fine, og passer perfekt til både brede bukser eller en kjole og uldne strømpebukser.

Uret har jeg vist før, og er jo min morgengave fra T. Tænk at det allerede er over 15 måneder siden, vi blev gift. Tiden er gået så hurtigt, jeg kan slet ikke følge med.

Jeg er inde i sådan en periode, hvor tiden bare flyver afsted, og hvor jeg konstant føler, at jeg er bagud. Der er virkelig for få timer i døgnet.

Det sidste store projekt på studiet er i gang, eksamensopgaver er så småt begyndt at fylde i hovedet, og skal udtænkes. (Jeg har 5! eksamener i december) Jeg orker det slet ikke.

Der er mange opgaver på job, som jeg gerne vil nå at lave, men studiet skal jo også passes.

Og så er der jo familie og venner, som jeg også rigtig gerne vil se mere til. Men hvornår? Pyhh, kan slet ikke finde tiden til det, for der er så mange ting, jeg gerne vil. Jeg har også gang i mange spændende projekter her på bloggen 🙂

Det er vidst godt, at jeg har efterårsferie i næste uge. Den skal vidst bruges på at få indhentet noget af det forsømte. Og så skal der i hvert fald også slappes af.

Har I nogle spændende planer i efterårsferien?

Nu vil jeg gå i gang med at læse en frygtelig masse om SEO og Google Adwords, så jeg kan forberede mig til undervisning i Digital Markedsføring i morgen på akademiet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du fylde i håret med Joico