Trend Report: Sølv til efteråret

Guld, flæser og netstrømper

guld-1

Indlægget indeholder reklamelinks.

Bluse: Moves By Minimum     Smykker: Hvisk     Jeans: H&M Mama     Strømper: H&M

Sandaler: H&M (Nedsat til 40 kr. i butikkerne nu)

Efteråret kommer snigende nu, og det er ved at være på  tide, at vi “genopfinder” vores garderobe. Vi har jo mange fine sommer items i skabet, som ville være mega synd at gemme væk allerede nu, bare fordi det bliver lidt koldere.

Sommerkjolerne kan bruges ud over jeans, og et par strømper i sandalerne og så kan de også bruges noget tid endnu. På billedet har jeg valgt at tage netstrømper på i sandalerne, og nej de varmer jo ikke super meget, men det er en måde at style sine sandaler lidt anderledes og mere efterårsagtigt på. Når det bliver koldere, vil jeg tage et par glimmerstrømper på i stedet for netstrømperne, så de varmer lidt mere.

Blusen er ny, og lidt rå med de afklippede kanter på flæserne, hvilket giver en fin kontrast til den feminine lyserøde farve. Jeg er klar over, at det er umuligt at se blusen rigtigt på mit billede, men den kan ses via linket her, og ellers lover jeg, at der snart kommer nogle ordentlige outfitbilleder med den, så I rigtig kan se den.

Sandalerne er noget af et udsalgskup, hvis jeg selv skal sige det. Sølle 40 kr. koster de nu, og så kan det godt være, at de ikke er super praktiske når først efteråret for alvor kommer, men jeg er sikker på, at de er mindst ligeså fine til næste forår/sommer. Alle trendrapporter spår i hvert fald, at vi kommer til at se masser af metallic i modebilledet til foråret. Jeg er klar 🙂

De her jeans har jeg efterhånden vist 1 million gange på bloggen, men jeg lever også nærmest i dem. Jeg købte dem allerede da jeg var gravid i 10-11 uge, hvor jeg ikke længere kunne passe mine almindelige bukser, og de fungere stadigvæk så fint. De er gode at have på, og de høster en del komplimenter, når jeg har dem på. Det er ikke sådan lige at se, at det er graviditetsbukser, og det er virkelig rart at kunne gå rundt i noget, der ligner almindeligt tøj. Så det var lige en lille anbefaling fra mig her på falderebet, hvis du skulle sidde derude og være gravid, og mangler et par gode jeans 🙂

guld2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend Report: Sølv til efteråret