Pokemon Go Makeup

Guld Guld Guld

med spray 3

//Sponsoreret indlæg//

Guld er hot, og heldigvis passer guld til alle, uanset hudtone, hårfarve osv. Guld er godt til alle 🙂

Her viser jeg nogle af mine favoritter i guld lige nu.

CND Vinylux Neglelak Locket Love:

Der er stadig meget fokus på neglelak og nailart. Metalliske nuancer og især guld hitter på neglene lige ny. Vinylux neglelakkerne fra CND er ret gode, fordi de har basecoat indbygget i lakken, så man undgår misfarvede negle. Jeg synes ikke, at den her lak er den nemmeste at påføre, og der kommer nemt striber i lakken. Men hvis man giver sig god tid, så kan man få et rigtig flot resultat.

spidser

Kevin Murphy SHIMMER.SHINE:

En glimmerolie til håret, som giver det flotteste skær til håret samtidig med, at den tilfører fugt. Jeg er vild med den.

Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor:

Mit lange hår har brug for fugt og pleje, og det giver den her hårkur mig. Jeg kan se på mine hårspidser, at den har en rigtig god effekt på mit hår. Jeg bruger kuren 1 gang om ugen, hvor jeg lader den sidde i håret i 15-20 minutter.

Max Factor Wild Shadow pots eyeshadow:

Golden Amazon, som farven hedder, kan måske godt se lidt vild ud. Hvornår bruger man lige sådan en guldøjenskygge? Jeg synes man kan bruge den hele tiden 🙂

Den er meget pigmenteret, så man kan få et meget intens resultat, men hvis man kun påfører en lille smule, synes jeg også den er smuk til hverdag.

ojenskygge

Max Factor Colour Elixir Lipstick:

Så fin guld-emballage med en rigtig fin og fugtgivende læbestift indeni. Jeg har den i flere farver, og er rigtig glad for dem.

Kevin Murphy SESSION.SPRAY:

Perfekt hårspray til at have med i tasken. Jeg synes, den er rigtig god til løsthængende hår, da den ikke stiver helt så meget.

produkter

 

spray

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pokemon Go Makeup